A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Neem de volgende stap: upgrade je fotografie met de nieuwe Canon EOS 850D

Ontdek een DSLR die je creativiteit naar een hoger niveau tilt: de Canon EOS 850D. Of je nu hoogwaardige reisfoto's wilt maken of prachtige portretten die de ware identiteit van je onderwerp laten zien, de Canon EOS 850D ondersteunt je ontwikkeling als fotograaf.

De Canon EOS 850D is uitgerust met talloze hoogwaardige functies, zoals smartphoneconnectiviteit, 4K-video en Dual Pixel CMOS AF en helpt je om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Uitstekende autofocus

De autofocus op de EOS 850D is fantastisch, zodat je prachtige gedetailleerde foto's kunt maken, zoals dit portret van een man in traditionele Maori-kleding die de Haka in Nieuw-Zeeland uitvoert.
In een wilde en ruige omgeving heb je een camera nodig die gemakkelijk mee te nemen is – met slechts 515 gram is de EOS 850D superlicht.

Of je nu prachtige landschapsfoto's, gedetailleerde close-ups of snelle actiefoto's wilt maken, de Canon EOS 850D kan alles aan. Dankzij de APS-C-sensor met 24,1 Megapixel kun je genieten van verbluffende helderheid, details en prestaties, zelfs bij weinig licht. De autofocus van de camera is ook snel en betrouwbaar: de EOS 850D biedt Dual Pixel CMOS AF, 45-punts cross-type AF, plus iTR AF voor nauwkeurige scherpstelling en tracking, waardoor het gemakkelijker is dan ooit om de gewenste opname te maken, elke keer weer.

Lichte body

Gerelateerde artikelen
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

LANDSCHAPSFOTOGRAFIE

De beste tips voor landschapsfoto's

Ontdek de beste opnametechnieken om je landschapsfoto's naar een hoger niveau te tillen.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

REISFOTOGRAFIE

Een rondreis door Sevilla met de EOS R10

Blogger Diana Millos ontdekt waarom deze creatieve camera de perfecte reisgenoot is.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

SLUITERTIJD

Krijg vat op je sluitertijd

Met deze 5 eenvoudige tips krijg je vat op je sluitertijd, zodat je bewegende onderwerpen kunt vastleggen en je actiefotografie kunt verbeteren.

De Canon EOS 850D kan maximaal zeven frames per seconde vastleggen, en is dus perfect voor het vastleggen van actiefoto's.

Of je nu herinneringen vastlegt tijdens de reis van je leven of gewoon een actief dagje uit op wilt fotograferen. Je wilt een camera die niet veel weegt. De Canon EOS 850D is gemaakt van een robuuste aluminiumlegering en polycarbonaat met glasvezel en weegt slechts 515 gram. De camera is ook snel en kan tot zeven frames per seconde vastleggen. Ideaal voor het fotograferen van wildlife, het maken van sportfoto's of het vastleggen van actiefoto's om indruk te maken op je vrienden.

Dankzij de praktisch geplaatste knoppen aan de achterkant en het draaiwiel boven op de Canon EOS 850D is de camera eenvoudig te gebruiken, terwijl de optische zoeker je rechtstreeks in contact brengt met je onderwerpen.

4K-video zonder het prijskaartje

Maak indruk op je vrienden met de adembenemende landschappen die je tijdens je reizen tegenkomt. Je kunt je EOS 850D verbinden met een smartphone of tablet via Bluetooth of Wi-Fi.

Meer fotografen dan ooit breiden hun vaardigheden uit door zowel video-opnamen als foto's te maken. Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van de Canon EOS 850D is de mogelijkheid om rijke 4K-videobeelden vast te leggen. Of je nu een vakantie in het buitenland vastlegt, een video voor werk maakt of gewoon wat aan videografie doet, de Canon EOS 850D kan het allemaal. Misschien ben je een vlogger die zijn of haar uitrusting wil upgraden? Wanneer je opnamen maakt in Live View, biedt het variangle touchscreen de functie Eye AF, waarmee je de ogen van je onderwerpen kunt vinden en volgen, zelfs wanneer ze bewegen. DIGIC 8 zorgt voor snelle, responsieve prestaties en 5-assige Movie Digital IS vermindert cameratrilling tijdens het filmen. De Canon EOS 850D maakt opnamen met een professionele afwerking, zonder het professionele prijskaartje.

Maak verbinding

Je kunt de Canon EOS 850D via Bluetooth® en Wi-Fi met je smartphone of tablet verbinden, zodat je je opnamen kunt delen via sociale media of rechtstreeks naar je computer kunt overzetten. Deze connectiviteit betekent ook dat je je smartphone kunt gebruiken om op afstand opnamen te maken met behulp van de Canon Camera Connect-app.

Als je meer wilt weten over je camera, van het begrijpen van de basisprincipes tot het ontwikkelen van nieuwe fototechnieken, gebruik je de Canon Photo Companion-app. En wanneer het tijd is om te printen, stuur je je foto's rechtstreeks naar de Canon Compact Photo- en PIXMA-printers met wireless technologie.

De Canon EOS 850D biedt een complete upgrade en geeft je creatieve controle. Til je fotografie naar een hoger niveau met een geavanceerde DSLR die je helpt om telkens weer geweldige resultaten te behalen.

Geschreven door Will Salmon

Gerelateerde producten

Gerelateerde artikelen

Get Inspired is je belangrijkste bron van nuttige fotografietips, aankoopgidsen en leerrijke interviews - alles wat je nodig hebt om de beste camera of de beste printer te vinden, en breng je volgende creatieve idee tot leven.

Terug naar alle verhalen