Sales & Consulting

Sales & Consulting

De bedrijven van onze klanten laten groeien door middel van uitstekende services en oplossingen

Onze vacatures doorzoeken

Wat wij doen

Heb je een passie voor imaging? Wil je klanten helpen om uitzonderlijke bedrijven te creëren? Bij Canon maak je deel uit van een team dat wereldwijd erkende services en oplossingen verkoopt. Of je je nu richt op accountmanagement, op directe of indirecte zakelijke klanten of een rol hebt als salesconsultant, je ontdekt fantastische mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen en helpt onze klanten om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We make businesses exceptional

Wij maken ondernemingen uitzonderlijk

Met innovatieve producten en oplossingen

Video bekijken

Maak kennis met het team

Ontdek de uitzonderlijke verhalen achter de briljante geesten.

Senior Account Manager - Matthew

Senior Account Manager - Matthew

"We doen zeer specialistisch werk, maar we hebben allemaal een gemeenschappelijk doel […] Tot de beloningen behoren enkele fantastische uitstapjes, bijvoorbeeld naar Barcelona, Dubai en mijn persoonlijke favoriet Rio – en dat alles terwijl ik werk doe waarvan ik geniet."

Video bekijken

Account Manager - Steve

Account Manager - Steve

"Ik ben er trots op dat ik oplossingen kan aandragen voor de verschillende problemen van onze klanten, of het nu gaat om afbeeldingen, communicatie of documentbeheer."

Video bekijken

Kom bij ons werken

Wij zoeken enthousiaste mensen met uitstekende sociale vaardigheden, de wil om te slagen en een onderzoekende geest. Als onderdeel van het Sales and Consulting-team werk je samen met klanten aan de ontwikkeling van hun bedrijven met onze innovatieve services en oplossingen – en wij helpen jou dan bij de ontwikkeling van je salescarrière.

Search our jobs

Doorzoek onze vacatures in Sales & Consulting

Ontdek waar je past


Onze rollen bekijken