WIJ ZIJN TEAMSPELERS

Sluit je aan bij Canon

Wij zijn teamspelers

We hebben uitzonderlijk talent nodig om geweldige resultaten te kunnen leveren.

Maak kennis met onze teams

Bij Canon krijg je volop de gelegenheid om te delen, bij te dragen en samen te werken, zodat we samen fantastische dingen kunnen bereiken.
Marketing en Communicatie

Marketing en Communicatie

Onze Marketing- & Communicatie-teams brengen onze services en oplossingen tot leven door middel van op klanten en kanalen gerichte marketing, communicatie en productmanagement.

Sales & Consulting

Onze Sales & Consulting-teams, waarvan de werkzaamheden variëren van account management tot consultancy, zetten hun uitstekende sociale vaardigheden in om onze wereldwijd erkende services en oplossingen te verkopen.

Sales & Consulting
Distributeurs

IT & Business Solutions

Het IT & Business Solutions-team streeft ernaar de reis van onze klanten te verbeteren met innovatieve workflowoplossingen.

Digital

Ben jij gedreven door digitale mogelijkheden? Ons Digital-team ontwikkelt en implementeert marketingstrategieën en expertise om online uitzonderlijke ervaringen te kunnen bieden.

Nieuwe manieren van werken op de ‘hybride’ werkplek
Zakelijke functies

Zakelijke functies

Onze functies spelen een essentiële rol bij het ondersteunen van onze mensen om hun doelen te bereiken - L&D, HR, Legal, Governance, Sustainability en Finance.

Onze kantoren

Canon Europe is het strategische hoofdkantoor voor EMEA en biedt je een breed scala aan uitzonderlijke mogelijkheden voor de hele regio.

Onze kantoren

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Canon?

Kom eens kijken waar jij op je plek bent en wat jou inspireert voor je volgende carrièrestap.

Wellicht vind je dit ook interessant

Laat je inspireren, ga verder met Canon.