AdobeStock_270075726

SLUIT JE AAN BIJ CANON

KOM JE NET VAN SCHOOL OF DE UNIVERSITEIT?

Onze stageplaatsen en traineeships zijn de perfecte plek om je uitzonderlijke loopbaan te beginnen.

De eerste stap naar een uitzonderlijke carrière

Onze stageplaatsen en traineeships zijn de perfecte plek om te beginnen met je loopbaan en een duurzame relatie te vormen met je collega's, mentors en belangrijke leiders bij Canon.
 • Stages

  Onze stageprogramma's zijn beschikbaar in veel van onze landen en op verschillende afdelingen, van marketing tot sales, van digitaal tot IT en nog veel meer.

 • Traineeships

  Traineeships hebben uiteenlopende niveaus, van beginner tot gevorderde. Ze bieden mogelijkheden voor werkend leren in combinatie met een gestructureerde studie in de door jou gekozen richting.

 • Ondersteuning en begeleiding

  Door deel te nemen aan onze carrièreprogramma's voor starters, word je gestimuleerd door mentoren en leiders die je begeleiden en bijdragen aan je voortgang en ontwikkeling.

 • Kom in contact met anderen

  Als je deelneemt aan onze programma's, kun je netwerken met andere starters zoals jij, tips en ervaringen uitwisselen en vriendschappen opbouwen.

Wij zijn Canon

WIJ ZIJN DAPPER

Kyosei

Kyosei-filosofie
Inclusieve medewerkers

DE&I

Canon zet zich in voor het creëren van een inclusieve werkplek en de ontwikkeling van een diverse samenleving in een rechtvaardige wereld.

Onze kantoren

Canon Europe is het strategische hoofdkantoor voor EMEA en biedt je een breed scala aan uitzonderlijke mogelijkheden voor de hele regio.

Onze kantoren

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Canon?

Kom eens kijken waar jij op je plek bent en wat jou inspireert voor je volgende carrièrestap.

Wellicht vind je dit ook interessant

Laat je inspireren, ga verder met Canon.