PowerShot_G16

Hoe je solliciteert


Onze vacatures doorzoeken

Van een carrière bij Canon mag je uitzonderlijke verwachtingen hebben.

Wij weten dat solliciteren een sprong in het diepe kan zijn. Daarom hebben we onze sollicitatieprocedure vereenvoudigd om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent slechts enkele stappen verwijderd van een wereld vol uitzonderlijke mogelijkheden... Deze infographic laat zien hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat.

Search_01

Zoeken

Bekijk onze website om je ideale rol te vinden.


Onze vacatures doorzoeken

icon
Apply_02

Toepassen

Verstuur je aanvraag. We bevestigen je interesse binnen 24 uur.

Nu solliciteren

icon
Interviews_03

Interviews

We houden je op de hoogte van de status van je sollicitatie. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, proberen we maximaal twee selectierondes te houden. Daarbij moet je meestal een presentatie geven en soms een technische test uitvoeren.

icon
Feedback_04

Feedback

Je krijgt doorgaans feedback van ons (en hopelijk een mondeling aanbod) binnen 48 uur na je laatste gesprek.

icon
Offer_05

Aanbieding

Je ontvangt je schriftelijke aanbod, je welkomstpakket en alle informatie over de onboarding binnen drie tot vijf dagen per e-mail en/of post.

icon
Onboarding_06

Instappen

Wij houden graag contact met je terwijl je wacht om te beginnen. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten. Wij doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. We vinden het geweldig dat je bij ons wilt komen werken.

icon
Tips voor je sollicitatie en sollicitatiegesprekken

Tips voor je sollicitatie en sollicitatiegesprekken

Veelgestelde vragen

V. Wat gebeurt er met mijn sollicitatie?

A. Je ontvangt een bericht per e-mail zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen. Onze recruiters nemen op belangrijke punten in het proces contact met je op om afspraken te maken voor gesprekken en je te informeren over de voortgang. Als je meer wilt weten, kun je contact opnemen met je Canon-recruiter.

V. Betalen jullie mijn visum of verhuizing?

A. Nee. We proberen altijd lokale medewerkers naar een hogere functie te laten doorstromen of lokaal te rekruteren. Zorg dat je de relevante visa, vergunningen of rechten hebt om te werken in het land waarin je solliciteert. Onze recruiters zullen om bewijs daarvan vragen.

V. Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige kansen bij Canon?

A. Als je je hier aanmeldt, houden wij je op de hoogte van toekomstige kansen bij Canon in EMEA.

V. Waar vind ik meer informatie over internationale vacatures bij Canon buiten EMEA?

A. Op deze website vind je informatie en vacatures in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Voor meer informatie over vacatures, producten en ondersteunende services buiten EMEA, bekijk je de officiële Canon-website voor je land/regio, die je hier kunt vinden.

V. Waar vind ik informatie over lonen en secundaire arbeidsvoorwaarden?

A. Het beloningenbeleid van Canon is toegesneden op lokale markten in EMEA. Je plaatselijke recruiter of de HR-contactpersonen kunnen je hierover meer vertellen tijdens de sollicitatieprocedure.

fullbleed

Onze vacatures doorzoeken

Ontdek waar je past


Onze rollen bekijken