digital

Digital

Help Canon verder met je uitzonderlijke digitale expertise

Onze vacatures doorzoeken

Wat wij doen

Heb jij genoeg digitale kennis om ons merk verder te helpen? Onze Digital-teams werken nauw samen met Marketing & PR om digitale marketingstrategieën, een bestuursbeleid en de expertise te ontwikkelen en te implementeren die onze communicatie verbeteren. Of je je nu bezighoudt met analyses, content management, projectmanagement of ontwikkeling, jij zult de online-ervaringen van onze klanten verbeteren.

Volcano

Innovatieve denkers en strategische geesten

In de digitale ruimte

Video bekijken

Maak kennis met het team

Ontdek de uitzonderlijke verhalen achter de briljante geesten.

Gaurav

E-Commerce Designer - Gaurav

"We worden een steeds bruisender bedrijf met een hip imago […] Er zijn ontzettend veel verschillende expertises, maar iedereen is benieuwd waar jij aan werkt."

Video bekijken

Moatez

Digitale marketing - Moatez

"Met de overgang naar het digitale tijdperk is Canon in de ideale positie om de volgende stap te zetten en onderdeel uit te maken van het leven van de klant - en dat is iets, waar ik maar al te graag deel van wil uitmaken."

Video bekijken

Kom bij ons werken

Wij zoeken slimme probleemoplossers die onze online-activiteiten kunnen verbeteren en effectieve digitale marketingcampagnes kunnen opzetten. Als onderdeel van het digitale team ontwikkel je digitale strategieën en oplossingen die onze merknaam online versterken. Daarnaast bieden we je geweldige doorgroeimogelijkheden voor een uitzonderlijke carrière.

fullbleed

Doorzoek onze vacatures in Digital

Ontdek waar je past


Onze rollen bekijken