Canon Camera
Nieuw

Compactcamera

Canon PowerShot PX

Documenteer automatisch de belangrijke momenten in je leven. Met deze slimme compactcamera kun je op intelligente wijze foto's en video's laten kadreren en maken, zodat je van het moment kunt genieten.

Zie de PowerShot PX in actie

Eimear gebruikt de PowerShot PX met haar jonge gezin. Zie hoe de camera foto's en video's maakt, zodat Eimear kan meedoen met de actie.
Canon Camera

TECHNOLOGIE

Maak kennis met je eigen, persoonlijke fotograaf

Vertrouw op de PowerShot PX om de mensen en momenten in je leven vast te leggen en automatisch foto's en video's te kadreren met de pan-tilt-lens, terwijl jij zelf van het moment kunt genieten.

Canon Camera

Iedereen moet op de foto - jij dus ook

Eenvoudig, draagbaar ontwerp

De PowerShot PX kun je overal mee naartoe nemen, dankzij opladen met USB-C en ingebouwde Wi-Fi, die verbinding maakt met je smartphone of tablet. Wil je meer controle? Vraag het gewoon – hij heeft ook spraakactivering. Zeg gewoon: "Hallo Pixie, maak een foto" en het gebeurt, handsfree! Vier spraakopdrachten voor handige functies, zoals het maken van een video en het vinden van andere personen om vast te leggen.****

Canon PowerShot PX

Een glimlach. Een schaterlach. De uitdrukkingen van al je dierbaren.

De beste foto's zijn niet altijd die van een geposeerde glimlach, hoewel die wel altijd geliefd zijn. De PowerShot PX legt een groot aantal uitdrukkingen en ontroerende reacties vast die je zelf misschien mist.
Canon PowerShot PX

APP

Werkt naadloos samen met de smartphone-app

Laat de Connect-app voor de Mini PTZ Cam de beste foto's en video's aanbevelen. Hij doet het zware werk voor je door de geweldige en niet-zo-geweldige bestanden te doorzoeken, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

KOOP NU

Wanneer jij er klaar voor bent

De PowerShot PX is verkrijgbaar in de webwinkel van Canon. Klik op de onderstaande link als je verder wilt kijken, een bestelling wilt plaatsen en wilt ontdekken welk verschil Canon maakt.

UITGELICHTE FUNCTIE

Gebruik hem als draadloze webcam

De PowerShot PX is ook een uitstekende webcam dankzij de Wireless Webcam Utility voor de Mini PTZ Cam, voor extra gemak en bruikbaarheid.


*Alleen beschikbaar voor pc's met Windows 10

Canon Camera

Specificaties

 • Pan-tilt-zoomlens

  De zoomlens die 340˚ kan pannen, 110˚ kan tilten en een bereik heeft dat equivalent is aan 19-57mm, volgt de actie en maakt geweldige foto's en video's

 • Leg 11,7 Megapixel foto's en 60p Full HD vast

  Voor content van geweldige kwaliteit die je nog jarenlang zult koesteren

 • Geïntegreerde Wi-Fi

  Maakt verbinding met elk Wi-Fi-netwerk thuis en met elke smartphone of tablet

 • Opladen via USB-C

  Voor probleemloos opladen, waar je ook bent

 • Onderwerpherkenning

  Geef prioriteit aan bepaalde gezichten

 • Spraakactivering

  Voor die momenten waarop je precies wilt bepalen wanneer je de opname maakt – ideaal voor groepsopnames

 • Connected met jouw digitale lifestyle

  Wi-Fi en Bluetooth® om eenvoudig verbinding te maken met smartphones en tablets. De Canon-app toont alle afbeeldingen en video's en categoriseert ze ook

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Inhoud van de doos

Ga in een handomdraai aan de slag met de PowerShot PX. Je hebt waarschijnlijk al een compatibele oplader***, dus hiermee kunnen jij en Canon jullie steentje bijdragen aan het milieu.

 • PowerShot PX

 • Interfacekabel

 • Gebruikershandleiding

  *Inbegrepen in de Essentials Kit (niet beschikbaar in alle regio's): Oplader met geschikte voeding en Micro SD-kaart van 16 GB.

Gerelateerde artikelen

Lees hoe de PowerShot PX je helpt veel foto's en video's te maken waar het hele gezin op staat en samen geniet.

 • Canon PowerShot PX

  ARTIKEL

  Een dag met Eimear

  Zie hoe Eimear aan de slag gaat met de compacte PowerShot, die veel mooie, onverwachte momenten vastlegt.

 • Gerelateerde producten

  1. * Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.
  2. **Vereist een smartphone of tablet die is uitgerust met Bluetooth-versie 4.0 (of nieuwer). Vereist ook een smartphone of tablet met het besturingssysteem iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer).
  3. *** Vereist USB type-C met minimaal 5 V / 1,5 A om op te laden, 9 V / 2 A voor continue werking bij het maken van opnamen.
  4. **** Spraakactivering niet in alle talen beschikbaar. Er zijn 4 spraakopdrachten met specifieke formulering inbegrepen.