large sensor cameras

Compactcamera's met grote sensor

Ultieme beeldkwaliteit met bedieningsmogelijkheden als bij een DSLR – zelfs de meest veeleisende fotograaf zal tevreden zijn

powershot g series

PowerShot G-serie compactcamera's

Alle compactcamera's van de PowerShot G-serie beschikken minimaal over de 1.0-type sensor en superieure DIGIC-verwerking voor hoogwaardige resultaten in de palm van je hand.

Video bekijken

PowerShot G1 X Mark II

De PowerShot G1 X Mark II beschikt over een grote, 1.5-type sensor en een scherpe, heldere f/2 zoomlens voor het vastleggen van hoge beeldkwaliteit met de prestaties en veelzijdigheid van een spiegelreflexcamera.

Meer informatie over de PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

De PowerShot G3 X combineert de beeldkwaliteit van een grote 1,0-type sensor met de compositieflexibiliteit van een 25x zoomlens voor verbazingwekkende close-ups en filmische video-opnamen.

Meer informatie over de PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Exceptionele kwaliteit met lenserfgoed van Canon en HS System

Een combinatie van snelle, heldere optica, zeer gevoelige sensoren en krachtige DIGIC-processors om grip te krijgen op situaties met weinig licht.

DIGIC 7 - Canon’s krachtigste processor ooit

DIGIC 7 levert professionele beeldkwaliteit dankzij ultrasnelle AF, beeldcorrectie en verwerking in de camera zoals bij EOS-camera's. Sterke trackingprestaties door verbeterde onderwerpdetectie, en stabieler beeld dankzij de Dual Sensing IS-technologie.

canon digic 7

Leg meer licht vast met grote en zeer gevoelige sensoren

Topresultaten doordat het lichtgevoelige gebied van Canon’s PowerShot G-serie dankzij de 1.0-type sensor bijna 4 maal zo groot is als bij conventionele compactcamera's. De PowerShot G1 X MARK II beschikt over een 1.5-sensor – kwaliteit van een DSLR.

customisable camera controls

Bedieningsvrijheid en creatieve vrijheid

Profiteer van volledige creatieve vrijheid in je fotografie – van compositie tot bewerking. Canon-compactcamera's met een grote sensor bieden aanpasbare bedieningsmogelijkheden om rechtstreeks toegang te krijgen tot nuttige en geavanceerde functies, zoals ondersteuning voor RAW-bestanden en een ingebouwde optische ND-filter.

advanced movie features

Geavanceerde moviefuncties

Maak fraaie filmische beelden. Met Canon's nieuwste professionele compactcamera's kun je vloeiende, realistische Full HD-video's maken, de belichting zelf regelen en perfect scherpstellen dankzij Touch AF en MF Peaking. Maak ook onderweg scherpe en stabiele video's met Dynamic IS.

advanced movie features

Gemakkelijk delen en opnamen maken op afstand via Wi-Fi

Deel je werk moeiteloos door met één tik via Wi-Fi met NFC verbinding te maken met compatibele smartphones en tablets; of ze rechtstreeks vanaf je camera te uploaden naar sociale netwerken. Dankzij de Camera Connect-app kun je je smartphone gebruiken als afstandsbediening.

shooting with wi fi

Geef je creativiteit de ruimte met kwaliteitsaccessoires

Gebruik Speedlite-flitsers voor creatieve belichting, experimenteer met filters met een 

filteradapter of voeg een lichte, elektronische zoeker toe. Maak opnamen onderwater tot op 40 m diepte met een onderwaterbehuizing of bescherm met een hoogwaardige lederen hoes.

Accessoires

Meer camera-accessoires

Haal uit je Canon-compactcamera wat erin zit, met zonnekappen, filteradapters zachte hoezen en meer.

g3 x photography

Dit is wellicht ook iets voor jou