Hero image

Compactcamera's met grote sensor

Ultieme beeldkwaliteit met bedieningsmogelijkheden als bij een DSLR – zelfs de meest veeleisende fotograaf zal tevreden zijn

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

De ultieme G-serie met het beste van PowerShot en EOS

Lees meer

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

Met het legendarische erfgoed is het vlaggenschip G1 X Mark III een unieke mix van snelheid, kwaliteit en veerkracht van een DSLR met de eenvoudige bediening van een Powershot.

Ontdek meer

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

PowerShot G-serie compactcamera's

Alle compactcamera's van de PowerShot G-serie beschikken minimaal over de 1.0-type sensor en superieure DIGIC-verwerking voor hoogwaardige resultaten in de palm van je hand.

PowerShot G1 X Mark II

De PowerShot G1 X Mark II beschikt over een grote, 1.5-type sensor en een scherpe, heldere f/2 zoomlens voor het vastleggen van hoge beeldkwaliteit met de prestaties en veelzijdigheid van een spiegelreflexcamera.

Meer informatie over de PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

De PowerShot G3 X combineert de beeldkwaliteit van een grote 1,0-type sensor met de compositieflexibiliteit van een 25x zoomlens voor verbazingwekkende close-ups en filmische video-opnamen.

Meer informatie over de PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Exceptionele kwaliteit met lenserfgoed van Canon en HS System

Een combinatie van snelle, heldere optica, zeer gevoelige sensoren en krachtige DIGIC-processors om grip te krijgen op situaties met weinig licht.

DIGIC 7 - Canon’s krachtigste processor ooit

DIGIC 7 levert professionele beeldkwaliteit dankzij ultrasnelle AF, beeldcorrectie en verwerking in de camera zoals bij EOS-camera's. Sterke trackingprestaties door verbeterde onderwerpdetectie, en stabieler beeld dankzij de Dual Sensing IS-technologie.

canon digic 7

Leg meer licht vast met zeer gevoelige sensoren

Canon’s PowerShot-serie beschikt over grotere sensoren voor buitengewone prestaties bij weinig licht. De G1 X Mark III heeft een APS-C-sensor die lijkt op die van de EOS 80D, om beelden te produceren die kunnen concurreren met die van een grotere DSLR.

customisable camera controls

Bedieningsvrijheid en creatieve vrijheid

Profiteer van volledige creatieve vrijheid in je fotografie – van compositie tot bewerking. Canon-compactcamera's met een grote sensor bieden aanpasbare bedieningsmogelijkheden om rechtstreeks toegang te krijgen tot nuttige en geavanceerde functies, zoals ondersteuning voor RAW-bestanden en een ingebouwde optische ND-filter.

advanced movie features

Geavanceerde moviefuncties

Maak cinematografische beelden in Full-HD en krijg stabiele resultaten, zelfs als je met de camera beweegt dankzij 5-assige IS voor films. De G1 X Mark III met Dual Pixel CMOS AF zorgt voor vloeiende en nauwkeurige scherpstelling en het nauwkeurig volgen van het onderwerp terwijl dat door het beeld beweegt.

advanced movie features

Gemakkelijk delen en op afstand opnamen maken

Gebruik Always-on Bluetooth®* om je camera vanaf je smartphone in te schakelen en houd je reizen bij via GPS via Mobile. Maak opnamen op afstand met volledig handmatige bediening op je smartphone via Wi-Fi en print en maak back-ups direct in de cloud.

shooting with wi fi

Accessoires om een stap verder te gaan

Een reeks speciale accessoires is beschikbaar om je creativiteit naar een hoger niveau te tillen en ze zijn compatibel met andere accessoires zoals Canon Speedlites. Zo krijg je geweldige artistieke resultaten.

Accessories to take you further

Meer camera-accessoires

Haal uit je Canon-compactcamera wat erin zit, met zonnekappen, filteradapters zachte hoezen en meer.

g3 x photography

Dit is wellicht ook iets voor jou

* Voor een continue verbinding tussen een smartphone of tablet en een camera via Bluetooth® moet het eerste installatieproces met de Canon Camera Connect-app worden uitgevoerd. De stabiliteit van de Bluetooth®-verbinding is afhankelijk van het model smartphone of tablet en andere omgevingsfactoren. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren. Een compatibele smartphone of tablet moet minstens beschikken over Bluetooth® versie 4 (of nieuwer) en iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer) en moet de nieuwste versie van de Canon Camera Connect-app hebben (beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store).

Niet alle functies zijn beschikbaar op alle camera's.