Canon wi-fi compact cameras

Compactcamera's met Wi-Fi

Ook onderweg verbonden met de Canon-compactcamera's met Wi-Fi. Met één tik beelden uploaden, printen en een back-up ervan maken op je smartphone of tablet.

Connect camera with smarphone

Verbinding maken met smartphones en tablets

Met de Canon Camera Connect-app maakt je camera met Wi-Fi verbinding met smartphones en tablets. Upload afbeeldingen onmiddellijk of sla ze op op mobiele apparaten dankzij de Wi-Fi-knop voor snelle toegang tot de Wi-Fi-functies van de camera.

Video bekijken

Meer informatie over de Canon Camera Connect-app

Blijf verbonden via Bluetooth®

Met de energiezuinige Bluetooth®-technologie kun je snel verbinding maken met Wi-Fi, waardoor je voortdurend verbinding hebt tussen je camera met Wi-Fi en Bluetooth® en je compatibele smartphone of tablet**.

Camera connection with Bluetooth

Eenvoudig op afstand bedienen en beelden bekijken

Sluitertijd, optische zoom en flitser instellen, en live beelden weergeven op je smartphone. Fantastische foto's van wilde dieren of selfies – met de Canon Camera Connect-app maak je wireless opnamen op afstand.

Wireless remoote shooting

Maak verbinding met de wereld

Zet met één tikje op je NFC-camera je nieuwste avonturen over naar de Connect Station CS100. Bekijk foto's en video's in Full HD op je TV en deel ze online met vrienden.

Meer informatie over Connect Station CS100

Connect station CS100

Aansluiten en printen

Je kunt afbeeldingen printen vanaf Connect Station of wireless overzetten van je camera naar compatibele printers.

Print images

Locatiegegevens toevoegen aan foto's met de mobiele GPS

Via een smartphone of tablet met GPS-functionaliteit voeg je locatiegegevens toe aan foto's die zijn vastgelegd met je camera. Zo is de herinnering gekoppeld aan de plek. De Camera Connect-app registreert je locatiegegevens en neemt die via synchronisatie van je camera op in elk beeldbestand.

Geotag images

Voor direct delen via internet, Image Sync en de functies voor Verzenden via server is een image.canon-account vereist. image.canon wordt in bepaalde landen of gebieden mogelijk niet ondersteund. Ga naar www.canon-europe.com/cig voor meer informatie.

Wi-Fi-connectiviteit en -functies verschillen per model en regio. iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. YouTube, Android en Google Drive zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Facebook en het F-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Facebook Inc. Twitter is een geregistreerd handelsmerk van Twitter Inc.
Het FLICKR-merk is een geregistreerd handelsmerk van Yahoo! Inc.

Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.

**Vereist een smartphone of tablet die is uitgerust met Bluetooth-versie 4.0 (of later). Vereist ook een smartphone of tablet met het besturingssysteem iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer)