SNELHEID

Maak snel en stil opnamen: 20 fps1 in stilte.

Leg een uniek, maar vluchtig moment vast

Leg een uniek, maar vluchtig moment vast en maak hier een pakkend beeld van waar je voor altijd plezier van hebt. Gebruik de EOS R6 om continu opnamen te maken zonder sluitergeluid met een verbazingwekkende snelheid van 20 frames per seconde1. Of neem met een mechanische sluiter van 12 fps reeksen op van maximaal 240 RAW-bestanden, of meer dan 1000 JPEG-bestanden, met gelijktijdige AE en tracking AF.

EOS R6, snelheid, autofocus, kajakken door de stroomversnellingen, op de golf

Perfect omkaderd aan de bovenkant van de golf dankzij de 20 frames per seconde met de stille elektronische sluiter en de responsieve bediening om de snelheid van het onderwerp af te stemmen op je creativiteit.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

De precieze autofocus van de EOS R6 volgt de kajakker die door stroomversnellingen vaart.

Samo Vidic, Canon Ambassador, legt het precieze moment van de kajakker vast dankzij de snelheid van 20 fps en AF-tracking.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

EOS R6, 20 FPS, perfect moment van balletdanser in de lucht

Het perfecte moment vastgelegd met 20 frames per seconde.

© Javier Cortes / Canon Ambassador

"Dankzij snelheden tot 20 fps was het gemakkelijker om dat ene ultieme moment vast te leggen."

Of je nu een danser in zijn sprong fotografeert of een roofvogel die zijn prooi te grazen neemt, met deze ongelooflijke framerates kun je beter kiezen welk beeld je selecteert en heb je meer kans om het perfecte moment vast te leggen. En indien nodig, is er ook een mechanische sluiter van 12 fps1 beschikbaar.

Autofocus van de EOS R6 in actie

Instelwielen op de logische plaats

De EOS R6 is niet alleen snel van binnen, maar is ook ontworpen om aan de buitenzijde snel en responsief te zijn. De instelwielen bevinden zich precies waar je ze verwacht en dankzij de ergonomische functies zoals een AF-joystick en keuzewielen aan de achterzijde kun je instinctief aanpassingen uitvoeren, terwijl je ogen gericht blijven op het onderwerp.

Anti Flicker-technologie


De veelgeprezen Anti Flicker-technologie van Canon is ook aanwezig, waardoor de sluitertijden niet meer hoeven te worden veranderd bij flikkerend kunstlicht door elke opname zo te timen dat deze samenvalt met de hoogste helderheid.

EOS R6 AF-tracking en herkenning van bewegend onderwerp, LCD-aanraakscherm

Stel scherp op het essentiële

Met de geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II-autofocus identificeert en volgt de EOS R6 bewegende onderwerpen als geen systeemcamera ooit heeft gedaan.

De uitrusting van Wanda Martin

De essentiële kit waarmee professionals fotograferen

Fotograaf, Wanda Martin, Canon Ambassador, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Camera's

EOS R6

Wat je ook vastlegt, hoe je het ook vastlegt, met de EOS R6 kun je creatief zijn op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Ontdek meer

Objectieven

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Deze lens is één van Canon's drie essentiële lenzen met pro RF zoom en beschikt over een snel diafragma en beeldstabilisatie plus een Nano USM-motor voor geruisloze scherpstelling.

Ontdek meer

Gerelateerde artikelen

Bekijk deze artikelen en ontdek waardoor de Canon EOS R6 op zoveel gebieden uitblinkt.

 • VIDEO HYBRID

  Eén camera voor foto's en video's

  Naast foto's van superieure kwaliteit produceert de EOS R6 ook uitzonderlijke video's.

 • BEELDKWALITEIT EN -STABILITEIT

  Geweldige beeldkwaliteit, onder minder ideale omstandigheden

  In het hart van de EOS R6 vind je technologieën die ook te vinden zijn in de toonaangevende EOS-1D X Mark III-camera van Canon.

 • AUTOMATISCHE SCHERPSTELLING

  Stel scherp op het essentiële

  Met de geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II-autofocus identificeert en volgt de EOS R6 bewegende onderwerpen als geen systeemcamera ooit heeft gedaan.

 • BEDIENING EN CONNECTIVITEIT

  Ontworpen door Canon, voor jou

  Het ontwerp van de EOS R6 voelt vanaf het eerste moment vertrouwd aan.

  1. De opnamesnelheid is afhankelijk van het accutype, het gebruik van een accugrip of Wi-Fi, en de gebruikstemperatuur. Zie specificaties voor meer informatie.

   Tot circa 20 fps met AF/AE-tracking 
   van toepassing op sommige RF/EF-lenzen, wanneer het diafragma volledig open is. Ga naar de officiële website van Canon voor een lijst met compatibele lenzen. De snelheid van burstopnamen is afhankelijk van de sluitertijd, de diafragma-instelling, de diafragmawaarde tijdens continu-opnamen, de omstandigheden van het onderwerp, de helderheid (met name bij weinig licht) en het type lens.
   Tot circa 12 fps met AF/AE-tracking*
   bij gebruik van RF-lenzen en bepaalde EF-lenzen. Ga naar de officiële website van Canon voor een lijst met compatibele lenzen. De snelheid van burstopnamen varieert in maximaal 3 fasen, afhankelijk van het batterijtype, de resterende batterijlading, het aantal batterijen, de gebruikte lens, de temperatuur, de instelling van de ingebouwde Wi-Fi (aan/uit) en of je een battery grip, DC-koppelstuk of USB-voedingsadapter gebruikt. Naast de bovenstaande factoren kan de maximale snelheid van burstopnamen afnemen als gevolg van de sluitertijd, het diafragma, het gebruik van de flitser, de verwerking van reductie van flikkering, de omstandigheden van het onderwerp en de helderheid (met name in een donkere omgeving).