EOS 5D Mark IV

Het gaat om de details

Leg details vast.
Leg alles vast

De kleinste details vastleggen – uiterst gedetailleerde beelden dankzij de 30,4 Megapixel CMOS-sensor – zelfs in de felste en donkerste vlakken. Een fijnere resolutie betekent dat niets verloren gaat en je vrij bent om bij te snijden voor de perfecte opname zonder op kwaliteit in te leveren.

Bekijk en verfijn

Alle 30 miljoen pixels van de EOS 5D Mark IV bestaan uit twee fotodiodes, die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Met deze technologie worden DPRAW-bestanden (Dual Pixel RAW) gemaakt. Deze bevatten een stel afbeeldingen die vanuit een iets ander punt zijn genomen. Wanneer DPRAW-bestanden met Digital Photo Professional-software worden verwerkt, kunnen fotografen beeldaanpassingen uitvoeren waarbij de scherpte van het gewenste gebied behouden blijft.

Meer info

Uitzonderlijke prestaties
bij weinig licht

De resultaten bij weinig licht zijn verbeterd bij elke ISO-instelling, met sterk beperkte digitale ruis en een maximale gevoeligheid van ISO 32.000 (uit te breiden tot ISO 102.400). Zelfs bij zwak licht ben je verzekerd van fantastische beeldkwaliteit.

Geavanceerde
beeldverwerking

Betere resultaten dankzij de Lens Aberration Correction, doordat factoren als diffractie, vertekening en chromatische aberratie worden gecompenseerd en er een zichtbaar beter beeld wordt geproduceerd.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Digitale lensoptimalisatie

De Digital Lens Optimizer vormt nog een extra functie om optische verschijnselen te corrigeren, zoals het effect van de optische low-passfilter. Het resultaat: optimale resultaten en ongelooflijke beeldkwaliteit.

Helderheid, contrast en kleur

De 5D Mark IV biedt een keuze aan Automatische witbalans-instellingen (AWB) die kunstmatig licht elk op een andere manier aanpakken. Sfeervoorkeuze streeft ernaar een deel van de warme kleurtinten uit kunstlichtbronnen te behouden om zo een deel van de sfeer van een scène te behouden. De Witvoorkeuze elimineert de meeste warme tinten uit kunstlicht en probeert waar mogelijk kleurneutrale beelden op te leveren.

Elk detail
precies vastgelegd

De Fine Detail Picture Style is in de 5D Mark IV opgenomen om de hoeveelheid gegevens die wordt vastgelegd door de 30,4 Megapixel sensor van de camera te maximaliseren. Bij deze instelling ligt de prioriteit bij kleurgradaties en worden fijne details benadrukt. 

Fine Detail Picture Style heeft drie verstelbare verscherpingsparameters, vergelijkbaar met die in de Unsharp Mask-filter in Adobe Photoshop en de DPP-software van Canon.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Ontdek andere voordelen