Stay connected

Blijf verbonden

Naadloze
integratie

Met de ingebouwde Wi-Fi en NFC maak je verbinding met je smartphone, tablet of laptop, of met geselecteerde diensten om beelden te delen. Ideaal om beeld naar klanten te sturen of op socialmediaplatforms te plaatsen. FTP/FTPS-ondersteuning is handig voor filmen op Wi-Fi-locaties, wanneer extra beveiliging is vereist.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Maak verbinding en
maak opnamen op afstand

Bedien de EOS 5D Mark IV wireless vanaf een smartphone met de Canon Camera Connect-app (iOS of Android). Een nieuw perspectief vanaf moeilijk bereikbare posities en afstandsbediening voor functies als Touch Focus – handig voor een focus-puller in een filmproject.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Bijsnijden en grootte aanpassen

Met de weergavefunctie voor bijsnijden en grootte aanpassen, kun je de compositie na opname bijwerken, de grootte wijzigen en beelden direct delen via de ingebouwde Wi-Fi. Net als bij de EOS-1D X Mark II kunnen fotografen foto's naar wens bijsnijden voor publicatie en ze direct naar redacties en fotobureaus sturen.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Breid je
Wi-Fi-netwerk uit

Met de WFT-E7 kun je het wireless bereik van de camera vergroten dankzij de mogelijkheid om beelden van de camera over een grotere afstand wireless naar een computer te verzenden, en daarnaast remote capture- en mediaserverfunctionaliteit te bieden.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Contact met de wereld om je heen

De ingebouwde GPS plaatst een locatietag bij elke afbeelding en zorgt dat de klok de juiste tijd aangeeft. De camera is energiezuiniger voor langer opnemen. GPS-gegevens zijn handig om beelden te rangschikken en om specifieke locaties terug te zoeken.

Gegevens nooit vergeten

Fotojournalisten zijn afhankelijk van het fotograferen van elk detail en dat houdt ook geschreven informatie in. Upload metadatatemplates naar de EOS 5D Mark IV met persoonlijke gegevens en bijzonderheden van opnamen. Deze informatie wordt opgenomen in de IPTC-metadatavelden van elk beeld.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Snelle en betrouwbare
gegevensoverdracht

Met USB 3.0-connectiviteit kun je bestanden snel overzetten naar PC en Mac – ideaal voor 'tethered' opnamen in een studio-omgeving.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Flexibele
opnameopties

De EOS 5D Mark IV biedt SD- en CF-kaartsleuven die compatibel zijn met snelle UDMA 7-kaarten met een schrijfsnelheid tot 167 MB per seconde.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Ontdek andere voordelen