Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Gebouwd op prestaties

Een processor voor
snellere prestaties

Het hart van de EOS 5D Mark IV wordt gevormd door een snelle DIGIC 6+ processor waarmee je elk aspect van de camera regelt – zoals ruwe sensorgegevens omzetten in hoogwaardige beeldbestanden met veel details en weinig ruis, natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Leg elk
moment per frame
vast

De EOS 5D Mark IV is helemaal gebouwd op prestaties. Je kunt er continue opnamen mee maken van 7 fps1 met volledige AF en automatische belichting en in één reeks maar liefst 21 RAW-beelden of onbeperkt JPEG-beelden vastleggen2. Zo ben je altijd klaar voor het volgende beeld. In de Live View-mode kun je met AF tracking continue opnamen maken van 4,3 fps. Zo ben je altijd klaar voor het volgende beeld.

Helder en nauwkeurig
LCD-touchscreen

Dankzij een 3,2 inch LCD-scherm met hoge resolutie en intuïtieve touchscreen-instellingen is de EOS 5D Mark IV prettig in gebruik. Tik op menu-opdrachten en veeg naar links of rechts om beelden te bekijken. Met de vierkleurenopties kun je het scherm altijd goed zien, dag en nacht.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Blijf discreet en maak
alle foto's in stilte

Selecteer de stille opnamemodus op de EOS 5D Mark IV om geluid van het maken van een foto tot het minimum te beperken. Dankzij de speciale demping kun je de camera in zelfs de stilste omgeving onopgemerkt gebruiken.

Mirror Vibration Control System

Camera- of spiegeltrillingen kunnen onscherpte veroorzaken. Daarom heeft Canon het Mirror Vibration Control System ontwikkeld om deze onscherpte te minimaliseren en scherpe afbeeldingen te leveren met minder ruis; ideaal om discreet foto's te maken.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System

Video bekijken

Bekijk, bepaal je compositie en
maak je foto

De Intelligent Viewfinder II met opname-informatie, zoals een dual axis digitale waterpas, biedt een beter en helderder zicht op de scène door de lens met bijna 100 procent zicht. De opname-informatie is zorgvuldig gerangschikt, zodat je gemakkelijk en nauwkeurig je compositie kunt bepalen. Het scherm kan bovendien worden aangepast aan de wensen van de fotograaf.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Aanpasbaar Quick
Control-scherm

Elke fotograaf is uniek en werkt op zijn eigen manier. Daarom hebben de technici van Canon ervoor gezorgd dat je snel en gemakkelijk het type, de grootte en de positie van pictogrammen kunt aanpassen op het scherm Snel instellen van het cameramenu Aangepast. Zo kun je je meest gebruikte instellingen moeiteloos vinden.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Duurzaam en
betrouwbaar

De EOS 5D Mark IV beschikt over een robuuste weerbestendige3 en stevige behuizing van magnesiumlegering zodat je ook bij slecht weer zonder zorgen foto's kunt maken. De EOS 5D Mark IV is lichter dan de EOS 5D Mark III en is ontworpen om langer betrouwbare opnameprestaties te leveren.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Verbeter je
opnamebekwaamheid

Battery Grip BG-E20 zorgt voor nog meer gebruiksvoordelen van de EOS 5D Mark IV. Dankzij de dubbele accucapaciteit wordt de opnametijd verlengd en met de verticale bedieningsfuncties voor scherpstellen en meten houd je altijd de controle.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Voetnoten

1. Met 1/500 sec. of kortere sluitertijd, grootste diafragma (afhankelijk van lens), volledig opgeladen accu LP-E6N, bij 23 °C/73 °F. Snelheid neemt af wanneer je een van de volgende hebt ingeschakeld: Anti-flicker, Dual Pixel RAW, Digital Lens Optimizer

2. EV-3 op één centraal AF-punt met scherpstellen op f/2.8, One-Shot AF, 23 °C/73 °F, ISO 100

3. Alleen als de afdekplaten, aansluitingenklepjes en andere delen die kunnen worden geopend, goed zijn afgesloten, is de camera bestand tegen stof en vocht. Deze maatregelen voorkomen echter niet volledig dat er stof of waterdruppels in de camera komen.

Ontdek andere voordelen