MANAGED PRINT SERVICES

Canon's benadering van MPS

Elke organisatie is anders. Daarom besteedt Canon, als onderdeel van haar Managed Print Services, tijd aan het leren kennen van uw zakelijke en IT-vereisten om een service te creëren die rechtstreeks is afgestemd op uw behoeften.
INFORMATIE AANVRAGEN
alt text

Overzicht van de MPS-aanpak

Met Canon Managed Print Services (MPS) laat Canon u profiteren van betere beveiliging, snellere printprocessen, efficiëntere workflows, verbeterde duurzaamheid en lagere uitgaven in een zo kort mogelijke tijd, door de ITIL®- en PRINCE2®-methodiek te combineren in elke fase van het traject.
alt text
Canon Camera

Discover

Allereerst wordt er zorgvuldig onderzoek gedaan naar uw huidige situatie. Hierbij worden de beveiliging, duurzaamheid en eventuele inefficiëntie van de document- en informatiestromen in uw organisatie in kaart gebracht.

Vervolgens wordt er bepaald welke gebieden onnodig verspilling en rompslomp veroorzaken in uw print- en registratieprocessen en hoe deze kunnen worden verbeterd.

Design

Op basis van de bevindingen die in de fase Discover zijn besproken, wordt er een oplossing ontworpen die u helpt de efficiëntie te verhogen en uw strategie voor digitale transformatie te verbeteren. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Tijdens dit proces wordt er een optimalisatiebeleid ontworpen voor uw organisatie, ondersteund door architectuur met geavanceerde cloudservices en veilige en duurzame oplossingen.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Transition & Implement

Nadat er een oplossing op maat is ontworpen, wordt Canon's jarenlange ervaring met projectmanagement aangewend om toezicht te houden op de implementatie en introductie in uw organisatie.

Op basis van Canon's expertise op het gebied van change management wordt er samen met uw communicatieteams aan een naadloze overgang en bestendige, eenvoudige gebruikersacceptatie gewerkt.

Support & Manage

De kern van Canon's MPS-aanbod is Fleet Management, waarmee de print- en scanoutput wordt gemeten aan de hand van overeengekomen KPI's om onderhoud en ondersteuning te bieden, om een hoge beschikbaarheid te garanderen en om overeengekomen SLA's te handhaven. Daarnaast biedt Canon effectieve en efficiënte klantenondersteuning, IT-ondersteuning en andere digitale services om alles soepel te laten verlopen.

Zodra de dienstverlening eenmaal is opgestart, blijft Canon deze op de lange termijn beheren zodat alles naar behoren werkt en ook in de toekomst aan uw behoeften blijft voldoen.

people shaking hands
Canon Camera

Review

Canon Managed Print Services omvatten regelmatige reviews zodat u optimaal profiteert van de oplossing, terwijl deze continue geoptimaliseerd blijft en voldoet aan de veranderende behoeften van uw organisatie - niet alleen voor wat betreft performance, maar ook op het gebied van belangrijke doelstellingen zoals beveiliging en duurzaamheid.

Canon maakt duidelijke contractbeheerafspraken, zodat u eenvoudig kunt bijhouden wanneer, hoe en met wie de status van uw MPS-contract zal worden beoordeeld. Als onderdeel van dit reviewproces zullen er nieuwe mogelijke gebieden voor uw organisatieontwikkeling onder de aandacht worden gebracht, waaronder mogelijkheden die ontstaan door de overstap naar digitale transformatie, hybride werken, en mobiele en cloudtechnologieën om u te helpen om op de lange termijn succesvol te zijn.

CASE STUDY

"Met Canon's MPS-oplossing is een besparing van ongeveer 35% op onze totale printkosten gerealiseerd"

Jon Burnby
Directeur IT Services Europe, Fujitsu
Canon Camera

SERVICES

Managed Print Services

Maak een geoptimaliseerde, veilige en duurzame apparaatinfrastructuur met Canon’s Managed Print Services en oplossingen die worden geleverd op de manier die bij u past: via de cloud, op locatie of in een hybride omgeving.

SERVICES

Digital Transformation Services

Bevorder uw digitale transformatie door Canon's professionele Managed Print Services te combineren met oplossingen voor samenwerking op de werkplek in één pakket.

een afbeelding die digitale transformatie voorstelt
Workspace Collaboration Solutions

OPLOSSINGEN

Oplossingen voor samenwerking op de werkplek

Transformeer de wijze waarop u zaken doet met oplossingen voor geavanceerd scannen, automatisering van de documentworkflow en cloudconnectiviteit. Deze kunnen samen worden ingezet om informatie veilig door uw organisatie te verspreiden.

Gerelateerde producten / oplossingen

Ontdek meer Canon-oplossingen ter aanvulling op Canon's Managed Print Services

Ontdek meer

Lees meer over hoe Canon’s oplossingen en services u kunnen helpen om in te spelen op de nieuwe hybride realiteit van werken.

 • Voorbereid zijn op het onverwachte

  Het idee van het 'normale' werken is compleet getransformeerd en verandert nog steeds. Ontdek waarin u moet investeren om flexibel te blijven.

 • De nieuwe werkplek mogelijk maken

  Lees hoe de cloud van fundamenteel belang zal worden zodat teams kunnen samenwerken in de veranderende, hybride werkplek van de toekomst

 • Aanpassen aan de werkplek van morgen met de cloud

  Verken de werkplek van de toekomst door cloudtechnologie in te zetten voor efficiënte, veilige samenwerking.

 • Wat u kunt verwachten van de werkplek van de toekomst

  Ontdek de trends die van invloed zijn op de werkplek van de toekomst en ontvang tips & tricks over hoe u zich hierop kunt voorbereiden.

 • HEBT U HULP NODIG?

  Wilt u meer weten over dit product?

  Privacybeleid

  Praat met een expert tijdens kantooruren

  Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

  * Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

  Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

  Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

  Dank u wel

  Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

  [TIME]

  Graag tot ziens

  Sorry

  Fout