OPLOSSINGEN

Document Production Automation

Versnel uw digitale transformatie en stroomlijn variabele data workflows door de productie van bedrijfskritische documenten via meerdere communicatiekanalen te automatiseren en te centraliseren.
A group of people working around a desk

OVERZICHT

Canon's Document Production Automation

Inefficiëntie vormt de grootste barrière om een wendbare organisatie te worden. Document Production Automation verbetert de efficiëntie bij het produceren van bedrijfskritische documenten, door herhaalde handmatige taken te elimineren en transparantie van processen en workflows te bieden, terwijl digitale transformatie mogelijk wordt gemaakt en de kosten worden verlaagd.

De voordelen van Document Production Automation

Canon's kosteneffectieve oplossingen zijn ontwikkeld om organisaties te helpen flexibeler te worden door sneller documenten op te stellen, fouten te minimaliseren en documentbeheer te verbeteren.

 • an image of work professionals around a table reviewing documents

  Verhoog de productiviteit

  Verhoog de productiviteit door herhaalde handmatige taken te automatiseren, workflows te stroomlijnen en automatisch productiefouten te detecteren en op te lossen. Centraliseer de printuitvoer, zodat zakelijke gebruikers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

 • een groep mensen die op kantoor werken

  Verouderde IT

  De workflowoplossingen van Canon worden ingevoerd boven op de bestaande IT-systemen, zodat systemen niet hoeven te worden bijgewerkt, en u kosten bespaart en onderbrekingen voorkomt. Wijzig workflowprocessen eenvoudig zodat ze aansluiten bij wijzigingen in de IT-infrastructuur.

 • an image of work professionals looking at documents together around a table

  Verbeter de ervaring van eindgebruikers

  Verbeter de samenwerking binnen de organisatie door gebruikers in staat te stellen om multichannel-documenten bij te werken en aan te passen zonder dat IT-teams nodig zijn, via sjablonen op basis van machtigingen. Geautomatiseerde, veilige processen zijn snel en efficiënt, waardoor de time-to-market wordt verkort.

 • a group of professionals working together around a table

  Beheer regelgevingsinformatie effectief

  Zorg ervoor dat uw organisatiekritieke documenten voldoen aan de voorschriften door documentwijzigingen te delen, routeren, goed te keuren en te volgen met een volledig auditspoor, zodat u de risico's kunt beperken.

 • "We bereiken nu zowel een veel effectiever productieproces als zeer hoge kwaliteit. We kunnen een onderscheidende klantervaring bieden qua logistiek en content."

  NHA print educatief materiaal On Demand, verlaagt de kosten en verhoogt de flexibiliteit

  NHA's implementatie van Document Production Automation resulteerde in een hogere productiviteit door automatisering van documentworkflows, waardoor de productietijden zijn verkort. Er wordt overgeschakeld naar een oplossing voor print on demand voor trainingsmateriaal, waarbij fouten worden gecorrigeerd door geautomatiseerde workflowcontroles. Er waren geen investeringen nodig om de bestaande IT-infrastructuur bij te werken en NHA heeft de organisatiekosten verlaagd door de productiviteit van operators te verhogen en de extra kosten voor het opslaan van trainingsmateriaal te verlagen.

  Verwante software

  Voor welke uitdagingen u ook staat, Canon biedt een reeks toonaangevende software-oplossingen om u te helpen deze uitdagingen aan te pakken.

 • Quadient logo
  Creëer, beheer en lever naadloze communicatie met de klant via elk kanaal.
 • Objectif Lune logo
  Optimaliseer de digitale ervaring van uw klanten door bedrijfsprocessen te automatiseren.
 • sysHUB logo
  Krachtige softwareoplossing om uw bedrijfskritische documentprocessen en informatiestromen te automatiseren, controleren en beheren.
 • Compart DocBridge-logo
  Deze flexibele en schaalbare suite helpt u bij het beheren, optimaliseren, valideren en distribueren van document output.
 • NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Canon Information Management, schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.

  Gerelateerde oplossingen

  Ontdek Digital Transformation Services

  Bevorder uw digitale transformatie, waar u ook werkt.
  VERKEN GERELATEERDE SERVICES
  An AI image representing digital transformation

  Ontdek meer

  HEBT U HULP NODIG?

  Lees meer over hoe uw organisatie kan profiteren van Document Production Automation

  Privacybeleid

  Praat met een expert tijdens kantooruren

  Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

  * Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

  Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

  Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

  Dank u wel

  Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

  [TIME]

  Graag tot ziens

  Sorry

  Fout