Canon's Creative Workspace-oplossingen

Kies de combinatie van hardware, software en services waarmee uw organisatie zich kan onderscheiden van de massa met aantrekkelijk, geprint marketingmateriaal en uitzonderlijke zakelijke communicatie - allemaal geprint binnen de kantooromgeving, zodat u volledige controle hebt over elke taak.
Informatie aanvragen

Canon's Creative Workspace-oplossingen

Kies de combinatie van hardware, software en services waarmee uw organisatie zich kan onderscheiden van de massa met aantrekkelijk, geprint marketingmateriaal en uitzonderlijke zakelijke communicatie - allemaal geprint binnen de kantooromgeving, zodat u volledige controle hebt over elke taak.
Canon Camera

Creatief marketingmateriaal on-demand

Maak on-demand printmateriaal voor aansprekende, creatieve campagnes, rechtstreeks vanuit uw kantoor. Zo bespaart u printkosten en productietijd en hebt u de flexibiliteit om documenten on-demand aan te passen.

Zakelijke communicatie

Verhoog de productiviteit en maak digitale transformatie mogelijk met workflowautomatisering, en verbeter tegelijkertijd de klantervaring en verlaag de kosten met een reeks veilige en duurzame oplossingen. Maak en distribueer met gemak interne zakelijke documenten, van presentaties tot contracten.

Canon Camera

De voordelen van Creative Workspace-oplossingen

De uitgebreide Creative Workspace-oplossingen van Canon bieden u de volgende voordelen:

Vergroot de klantbetrokkenheid

Maak marketingmateriaal van professionele kwaliteit dat de aandacht trekt, de betrokkenheid van klanten vergroot, reacties oproept en klantloyaliteit stimuleert.

Verhoogde productiviteit

Verkort het productieschema voor uw campagnes en beheer uw printwachtrij in alle eenvoud, met eenvoudige personalisatie en last-minute bewerkingsmogelijkheden, en geautomatiseerde processen voor terugkerende taken.

Maak samenwerking mogelijk

Deel intuïtieve oplossingen die geen specialistische kennis van uw team vereisen en profiteer van naadloze cloudconnectiviteit, zodat u eenvoudig overal kunt samenwerken. Verleg uw creatieve grenzen met een breed scala aan tools die u ondersteunen bij uw digitale transformatie.

a group of people working together

Verhoog de duurzaamheid

Vertrouw op energiezuinige apparaten met analyse-inzichten waarmee u de printomgeving kunt optimaliseren. Bekijk en bewerk elke taak om onnodige verspilling te voorkomen en verminder uw impact op het milieu door de noodzaak van levering door een outsourcingpartner te elimineren.

Verbeter de kostenefficiëntie

Verbeter de kostenefficiëntie met volledig inzicht in het gebruik, zodat u kunt besparen op operationele kosten - zonder dat dit ten koste gaat van de uitvoerkwaliteit.

Beveiliging versterken

Houd uw gegevens veilig en zorg ervoor dat ze aan de voorschriften voldoen met functies en services voor 360°-beveiliging.

een afbeelding van professionals die samen naar een laptop kijken

Hebt u hulp nodig?

Lees meer over hoe uw organisatie kan profiteren van Creative Workspace-oplossingen

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Gerelateerde producten

Ontdek onze innovatieve hardware- en softwareoplossingen die u kunnen helpen uw productiviteit, efficiëntie en beveiliging te verbeteren.

 • imagePRESS C270-serie

  Print en scan razendsnel op allerlei papierformaten met een veilig en duurzaam multifunctioneel A3-kleurenapparaat.

 • imageRUNNER ADVANCE DX 8700-serie

  Verbeter de beveiliging van uw organisatieomgeving met een slim en duurzaam multifunctioneel A3-zwart-witapparaat.

 • uniFLOW Online

  Een geavanceerde print- en scanoplossing waarmee organisaties kunnen bepalen wie toegang heeft tot documenten, gebruikers kunnen verifiëren en printtaken veilig kunnen houden, in de cloud en in de echte wereld.

 • Fiery-oplossingen

  Fiery biedt gebruiksvriendelijke producten voor een uitstekende printkwaliteit en uitzonderlijk gebruiksgemak, met professionele printoplossingen voor de werkplek, zodat u een naadloze integratie kunt realiseren voor alle printbehoeften van uw organisatie, en consistente resultaten van hoge kwaliteit kunt leveren.

 • PosterArtist

  Met PosterArtist hebt u duizenden ontwerpen binnen handbereik. Deze intuïtieve, creatieve webtoepassing biedt duizenden ontwerpsjablonen en stockafbeeldingen waarmee u opvallend printmateriaal kunt maken.

 • Therefore

  Documentbeheersoftware voor contentbeheer en efficiënte workflows. Maak een centrale database op uw eigen server om documenten en informatie voor uw organisatie vast te leggen.

 • ObjectifLune

  Met printoplossingen op expertniveau voor Begin uw digitale transformatie met software waarmee u uw belangrijkste documenten kunt maken en distribueren en uw zakelijke communicatieprocessen kunt automatiseren.

 • Ontdek Digital Transformation Services

  Stimuleer uw digitale transformatie, waar u ook werkt.
  Verken gerelateerde services
  An AI image representing digital transformation

  Ontdek meer

 • Uw informatie beveiligen in een hybride werkomgeving

  Krijg essentiële tips om met Canon gegevens beter te beveiligen, waar uw medewerkers zich ook bevinden.

 • De productiviteit in een hybride werkomgeving verbeteren met Canon

  Voorzie uw organisatie van de juiste tools om de productiviteit te verhogen.

 • 5 tips voor een optimale hybride werkomgeving

  Giet uw strategie in een betere vorm met deze noodzakelijke to-do lijst: van het opnieuw plannen van uw dagelijkse workflows tot een overstap naar de cloud.

 • Lees meer en neem contact op met onze experts

  Privacybeleid

  Praat met een expert tijdens kantooruren

  Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

  * Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

  Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

  Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

  Dank u wel

  Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

  [TIME]

  Graag tot ziens

  Sorry

  Fout