CANON BUSINESS SERVICES

Persoonlijke give aways

Geef klanten en medewerkers een cadeautje met een persoonlijke touch!

RELATIEGESCHENKEN & GIVE AWAYS

Laat u inspireren!

Op zoek naar een duurzame give away voor klanten of medewerkers?

Inspiratiefolder

Bent u op zoek naar een persoonlijke give away voor uw klanten of medewerkers? Canon Business Services helpt u graag bij het vinden van duurzame relatiegeschenken om een blijvende indruk achter te laten bij uw bestaande of potentiële relaties. Drie keer per jaar versturen wij u per e-mail een folder met daarin de nieuwste gadgets van het seizoen. Uiteraard kunt u deze items personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of tekst.

Bekijk de folder hier!

The Creative Hub

Een give away is in veel gevallen slechts een onderdeel van de communicatiestrategie richting uw klanten. Heeft u behoefte om te sparren over een totaalpakket aan communicatiemiddelen? Ook dan bent u bij Canon aan het juiste adres.

The Creative Hub verzorgt alle creatieve uitingen van klanten - in huis of vanuit onze centrale Creative Hub in Den Bosch. Dus heeft u voor een evenement niet alleen give aways nodig, maar ook een roll-up banner, vormgeving, animatie, fotografie en video? The Creative Hub staat voor u klaar om u te ondersteunen in het gehele creatieve proces van A tot Z.

Lees meer over The Creative Hub

PERSOONLIJK ADVIES

Bent u geïnspireerd en wilt u meteen een offerte opvragen? Of staat uw artikel er niet bij? Neem contact op met uw Canon-adviseur, supervisor, of neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Claartje Zijlstra-Didde
073 681 53 17
bestellen@canon.nl

CNL240016_A5 liggend_Zomerflyer

GIVE AWAYS & RELATIEGESCHENKEN

Blijf op de hoogte van toekomstige acties!

Wilt u weten wat er mogelijk is qua give aways en relatiegeschenken?
Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en krijg 3x per jaar een mailing over de nieuwste give aways van dat seizoen. Naast onze voorjaarsfolder, ontvangt u dan ook onze zomer- en winterfolders!

Gerelateerde oplossingen

  • Repro Services

    Of het nu gaat om grootformaat of kleinformaat. Grote of kleine oplagen, Canon biedt één loket voor al uw print- en drukwerk en grafische specials. Met in-house dienstverlening, webshops en persoonlijk advies en begeleiding.

  • The Creative Hub

    Werken met The Creative Hub betekent verassende ontwerpen passend bij merk en identiteit, flexibiliteit en schaalbaarheid voor onze klanten. Wij geven vorm aan communicatie.

  • Ontdek het inspiratieboek voor print- en creatieve diensten

    Combineer creativiteit, geavanceerde printtechnieken en bijzondere printmaterialen en er ontstaan eindeloos veel mogelijkheden om grafische producten écht uniek te maken.