WEBINAR

Kijk op Grootformaat | Printen vanuit AutoCAD, Revit en Office

Op dinsdag 23 november 2021 organiseerden wij het webinar Kijk op Grootformaat | Printen vanuit AutoCAD, Revit en Office. Dit online event is speciaal voor gebruikers van AutoCAD, Revit en Office die op zoek zijn naar tips en tricks om vanuit deze applicaties ‘first time right’ te printen.

Wilt u kostbare werktijd besparen? Ontdek dan tijdens de opname van dit webinar hoe u prints vanuit uw applicaties op de meest efficiënte manier kunt voorbereiden, zodat u er daarna direct mee aan de slag kunt.

Bekijk de opname van het webinar:

Office via Canon Driver Select

Yvan Bodart – Business Solutions Consultant bij Canon – gaat in op de rol van de printerdriver en welke zaken hierin belangrijk zijn. Hij laat aanvullend zien hoe u de printerdriver kunt gebruiken voor formaten anders dan A1 of A0. Daarnaast neemt Yvan u mee in de gebruikersinterface van Driver Select. Deze interface is speciaal ontwikkeld om printen eenvoudiger te maken en heeft grafische elementen, wat zorgt voor een duidelijke en moderne uitstraling. Alle functies zijn direct toegankelijk vanuit het hoofdscherm. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u documenten meteen correct kunt printen.

Yvan Bodart

AutoCAD en Revit

Jos Vandamme – manager en eigenaar van C3a – licht op zijn beurt toe hoe u een ontwerp opstelt in AutoCAD en Revit en hoe u vanuit deze applicaties vervolgens efficiënt kunt printen en tot een mooi printbaar bestand komt. Hierbij gaat hij in op de aandachtspunten om een goede en snel printbare PDF te maken.

Jos Vandamme

Over C3a

De C3A-Userclub is een vereniging van en voor bouwprofessionals die de hedendaagse informatica-instrumenten optimaal willen integreren in hun bouwpraktijk. Bouwprofessionals in Vlaanderen – van ontwerpers tot en met uitvoerders – kunnen voor hun IT-oplossing bij C3A terecht voor advies, geschikte software en hardware, opleiding en blijvende ondersteuning.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op: