hero image

Neem deel aan het Future Book Forum 2019

Canon Customer Experience Center, Poing, Duitsland
20-21 november

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Groeien met community's

Community's van lezers opbouwen, waardoor uitgevers en drukkers verder kunnen groeien

Voor de hele branche, van uitgevers tot drukkers, retailers en lezers, analyseert Canon de nieuwe ontwikkelingen in zowel digitale als gedrukte boeken. Canon onderzoekt hoe digitale en gedrukte boeken steeds meer met elkaar in verband worden gebracht, de mogelijkheid om content op meerdere manieren te gebruiken, de nieuwe technologieën die dit mogelijk maken, plus opkomende bedrijfsmodellen om de winstgevendheid te verbeteren en nieuwe groeikansen te creëren.

Dit zijn slechts enkele onderwerpen die deelnemers uit heel Europa tijdens het tweedaagse evenement zullen bespreken in workshops en discussiepanels. De eerste dag is gericht op strategie en inspiratie, en is afgestemd op de belangen van leidinggevenden en besluitvormers, terwijl dag twee meer gericht zal zijn op activiteiten met praktische demonstraties en case studies.

Dag 1: Platforms creëren

Een dag gewijd aan innovatie - hoe kunnen uitgevers en hun merken succesvol zijn in een wereld van veeleisende consumenten, hoogwaardige netwerken en de explosieve groei van content? De focus ligt op het bedenken van praktische manieren waarop platforms en community's met impact kunnen worden gecreëerd.

image

Dag 2: Platforms implementeren

Een dag die in het teken staat van het realiseren van doelen - hoe kunnen uitgevers en drukkers de beste nieuwe ideeën en technologie op praktische en winstgevende wijze implementeren? Er wordt uitgebreid gekeken naar het essentiële belang van samenwerking en automatisering voor succes binnen het volledige publicatie-ecosysteem.

image
image

De afgelopen zes jaar heeft Canon Europe het Future Book Forum georganiseerd, waarbij de belangrijkste leiders uit alle grote Europese uitgeverijen samen concepten ontwikkelen en de toekomst van hun branche in kaart brengen.

Video bekijken

Praat mee

via #FutureBookForum of word lid van de LinkedIn-groep: Future Book Forum

https://www.linkedin.com/groups/12009915/

Dit evenement is alleen voor genodigden.


MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over het uitgeven van boeken