CASE STUDY

Arizona opent deuren naar interieur- en decoratiemarkt

Visual Art & Design stelt de klant centraal door creatieve reclame-uitingen te bieden die waarde toevoegen en leiden tot constante groei.

Download de Case Study (PDF)

Visual Art & Design B.V. stelt de klant centraal door creatieve reclame-uitingen te bieden die waarde toevoegen en leiden tot constante groei.


Ons succes zit in flexibiliteit en snel schakelen, waar onze leveranciers enorm belangrijk bij zijn

Wilbert van den Burg, directeur/eigenaar, Visual Art & Design

Creatieve passie en sterke klantfocus staan centraal

De drijfveer van Visual Art & Design, om met creatieve reclame-uitingen toegevoegde waarde te bieden, leidt tot constante groei. De mogelijkheden van de Arizona om nieuwe markten aan te boren, inspireerden het team zodanig dat dit tot aanschaf van deze flatbedprinter leidde. De potentie blijkt inmiddels zo groot dat zij gericht moeten selecteren. Met het bedrukken van deuren en panelen opent zich nu de nieuwe en omvangrijke interieur- en decoratiemarkt.

Creatieve passie en sterke klantfocus staan centraal

Creating Attention

Visual Art & Design staat voor ‘Creating Attention’ door het ontwerpen van huisstijlen en het produceren van krachtige blikvangers. Van vlaggen en banieren, voertuigbelettering en gevelreclame tot stickermateriaal, sales promotieartikelen en bedrijfskleding. “Wij willen meer dan gewoon produceren wat gevraagd wordt. Wat ons onderscheidt is dat we ons willen inleven in de klant. Het liefst willen we de persoon of de filosofie achter een bedrijf goed kennen om een uiting te maken.

Creating Attention

Flatbed printen als groeifactor

Visual Art & Design maakte voorheen gebruik van derden om flatbed producties aan uit te besteden. Dit kostte veel geld en werkte inflexibel. Juist om nieuwe toepassingen te verkennen zou het beter zijn om zelf de apparatuur in huis te hebben. Canon bood een uitgebreide kennismaking met demonstraties en testen. Nadat de beslissing genomen was, werd een zorgvuldig implementatietraject uitgerold. “Het grootste voordeel is dat je rechtstreeks op allerlei materiaal kunt printen. Dat scheelt materiaalkosten en extra handelingen.”

Wilbert van den Burg, directeur/eigenaar Visual Art & Design


De machine is zo nauwkeurig en bedrijfszeker dat we ook
’s nachts onbemand produceren: daar win je zo vijf productiedagen mee!

Wilbert van den Burg, directeur/eigenaar Visual Art & Design

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout