CASE STUDY

Elkeslasi Surface Design versterkt haar decoratieve aanbod met canon

Elkeslasi Surface Design heeft haar decoratieve printmogelijkheden uitgebreid met digitale flatbed printtechnologie en biedt haar klanten nieuwe producten en diensten.

Download de case study

IMG_1949_cfr


Ons doel was een flexibele en betrouwbare flatbedprinter te vinden die een breed portfolio aan decoratieve toepassingen aankan om aan alle eisen van onze klanten te voldoen.

Giora Elkeslasi, oprichter van Elkeslasi Surface Design

Een ongeëvenaard portfolio

Elkeslasi Surface Design is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en ontwikkelen van geprinte oppervlakken voor een groot aantal decoratieve toepassingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan materialen en printtechnieken. De onderneming heeft de ambitie om haar gecreëerde ontwerpen toe te passen op verschillende harde oppervlakken en zo unieke en stijlvolle decoratieve interieurproducten te bieden die de woonbeleving van haar klanten vergroot.

Een ongeëvenaard portfolio

Brengt ontwerpen tot leven

De Arizona flatbedprinter biedt de mogelijkheid om te printen op grote, harde media met een dikte van maximaal vijf centimeter. Bijna de gehele productie wordt bij Elkeslasi Surface Design nu verwerkt op de Arizona. De onderneming kan een breed portfolio aan op maat gemaakte, harde toepassingen produceren, waaronder kastdeuren, balies en wandbekleding, spatwanden, scheidingswanden en tafelbladen.

Een ongeëvenaard portfolio

Een win-win relatie

Met ondersteuning van Canon heeft Elkeslasi Surface Design aanzienlijk geïnvesteerd in haar kennis van verschillende media en heeft het de meest geavanceerde meerlaagse printtechniek voor decoratieve houtproducten ontwikkeld. De onderneming beschikt nu over een uniek, zelf ontwikkeld proces waarbij de Arizona de uitstraling van de fijnste houtbewerking nabootst.

Een ongeëvenaard portfolio


Klanten komen naar ons toe met een idee van wat ze willen en het is onze taak om ze te inspireren, naar alle mogelijkheden te laten kijken en hun concept tot leven te brengen.

Giora Elkeslasi, oprichter van Elkeslasi Surface Design

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
-->