PRODUCTEN

Canon CU-assortiment

Bij Canon streven we ernaar de duurzaamheid in onze hele organisatie te verbeteren in overeenstemming met de duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) van de VN. Eén aspect hiervan is het verminderen van de impact op het milieu van de winning van grondstoffen en de productie gedurende de levenscyclus van producten en tegelijkertijd de circulaire economie ondersteunen.

Maak kennis met ons nieuwste assortiment refurbished apparaten: de Canon CU-serie. Ondersteun uw eigen duurzaamheidsdoelstellingen met door Canon goedgekeurde, hoogwaardige refurbished apparaten.

Wat is een refurbished apparaat?

Aan het einde van de levensduur worden apparaten uit de imageRUNNER ADVANCE-serie geretourneerd aan leveranciers die controleren of ze geschikt zijn voor refurbishing om hun levensduur te verlengen.

Apparaten die in het refurbishingproces worden opgenomen, worden naar een lokale faciliteit gestuurd die is goedgekeurd door de experts van ons Europese test- en kwaliteitscentrum in Giessen, Duitsland. Deze faciliteiten volgen strikte richtlijnen en processen om in aanmerking te komen voor een Canon Giessen-certificering.

Deze benadering biedt hoogwaardige prints voor kostenbewuste organisaties, omdat het apparaat het keurmerk en de kwaliteitsgarantie van Canon draagt en tegelijkertijd minder kost dan een gelijkwaardig nieuw product.

interior

Hoe refurbishen we onze apparaten?

Ons refurbishingprogramma vindt plaats op lokaal niveau. Onze regionale kantoren sorteren apparaten aan het einde van de levensduur en de apparaten die geschikt zijn voor refurbishing worden naar lokale faciliteiten gebracht om te worden gereinigd, gerepareerd en getest. Alleen apparaten die aan de strenge test- en kwaliteitscriteria voldoen, kunnen worden verkocht met het CU-label (Certified Used) van Canon.

components-22

Door Canon gegarandeerde kwaliteit

Met onze refurbished apparaten krijgt u betrouwbare prestaties dankzij de strenge kwaliteitscontrole die wij hebben ingesteld. Omdat elk apparaat wordt geleverd met onze garantie, krijgt u nog meer gemoedsrust.

De CU-serie omvat een breed assortiment apparaten, met zowel A4- als A3-formaten en kleuren- of zwart-witopties om aan uw printbehoeften te voldoen, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit, beveiliging en uitvoerkwaliteit. De CU-serie is niet alleen een geweldig alternatief voor gloednieuwe of remanufactured apparaten, maar helpt uw organisatie ook de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

interior-10

Voordelen

  • Betrouwbare kwaliteit

    Onze refurbished apparaten worden onderworpen aan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze betrouwbaarheids- en prestatienormen.

  • Lagere kosten

    Apparaten uit de CU-serie zijn aantrekkelijk geprijsd, zodat u optimaal kunt profiteren van uw printbudget.

  • Uw duurzaamheidsdoelstellingen behalen

    Elk apparaat uit de CU-serie draagt bij aan de circulaire economie, vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en voldoet aan de eisen van veel organisaties op het gebied van duurzame inkoop.

Brochure downloaden

Gerelateerde producten en oplossingen

Ontdek meer

Neem contact op met onze experts voor meer informatie