Artikel

Drie manieren waarop u voorbereid bent op de werkplek van morgen

Article 7 headline

Was 2020 het jaar van verandering? Het was zeker een jaar van wereldschokkende en veranderende gebeurtenissen. Maar verandering op zich is natuurlijk geen kenmerk dat alleen gold voor 2020, het is min of meer een constante factor. Wel versnelden veel van de opkomende trends die al op de werkplek te zien waren. Hoewel vanuit huis en mobiel werken de laatste jaren steeds populairder werd, veranderde het kantoor door de lockdowns en de noodzaak om op afstand te werken van de standaard werkplek in één van vele plekken om te werken. Dat heefteen ingrijpende invloed gehad op de manier waarop we het kantoor gebruiken en wat we verwachten van kantoortechnologie. Deze ervaring dwong veel organisaties er ook toe om hun bestaande plannen voor de digitale transformatie te versnellen, om medewerkers de digitale middelen te verschaffen om verbonden te blijven, zodat ze effectief kunnen werken vanaf elke locatie.

Hoewel er wereldwijd minder mensen in gecentraliseerde kantoren werken, blijven kantoren een belangrijk onderdeel van onze zakelijke toekomst. Maar om aan de huidige werkbehoeften te blijven voldoen, moet kantoorapparatuur hierop worden aangepast. Daarom heeft Canon een portfolio ontwikkeld om u te helpen op deze veranderingen in te spelen. Canon's nieuwste producten, de imageRUNNER ADVANCE DX C5800- en de imagePRESS C170-serie, zijn ontworpen om u de juiste middelen te geven om te floreren in een veranderende omgeving.

Uw teams met elkaar verbinden, waar vandaan ze ook werken

De meest in het oog springende trend die zich in 2020 versneld doorzette, is werken op afstand, waarbij medewerkers niet langer aan één fysieke locatie gebonden zijn. De trend was al zichtbaar vóór de pandemie, maar raakte door de wereldwijde lockdowns versneld verankerd in onze nieuwe manier van werken. Voor print heeft dat belangrijke gevolgen: wat organisaties verwachten van de printers op hun hoofdkantoren is aan het veranderen.

Om tegemoet te komen aan de huidige, hybride werkstijlen, moet een printer nieuwe functies hebben waarmee het een hub wordt voor zowel print als digitale workflows. Het nieuwe portfolio van Canon is ontworpen met het oog op effectief hybride werken. De slimme apparaten van Canon maken gebruik van de nieuwste technologie voor het vastleggen en verwerken van documenten, en beschikken over ingebouwde geavanceerde cloudconnectiviteit voor gemeenschappelijke cloudopslag en workflowtoepassingen. Dit betekent dat medewerkers gemakkelijk geprinte documenten kunnen omzetten in digitale informatie, die kan worden opgeslagen in toepassingen zoals OneDrive of Dropbox of kan worden geïntegreerd in bedrijfsworkflows zoals Concur van SAP. Deze verbeterde connectiviteit zorgt ervoor dat informatie beschikbaar wordt gesteld aan collega's, ongeacht hun locatie, waardoor effectiever werken vanaf elke locatie wordt ondersteund.

De werkplek van morgen opnieuw vormgeven met Canon

Productiviteit verhogen tijdens het werken op kantoor

Medewerkers die op afstand werken, komen voornamelijk naar kantoor om specialistische taken uit te voeren die thuis niet mogelijk zijn. Een van deze taken is het printen of digitaliseren van fysieke documenten, vooral als het grote volumes betreft. Wat medewerkers nodig hebben, zijn betrouwbare, productieve apparaten, waarmee ze deze taken zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarom heeft Canon, voortbordurend op de geavanceerde imageRUNNER ADVANCE, de imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie geïntroduceerd. Het is de snelste imageRUNNER tot nu toe, met printsnelheden van 70 ppm en een scansnelheid van 270 ipm, kortom een zeer productieve machine.

Bij Canon weten we dat veel organisaties de productie van marketingmateriaal outsourcen. Dat kan tot onnodige vertragingen leiden. Met de imagePRESS C170 kunt u de complexiteit van werken met een externe partij reduceren en in-huis klantgerichte producten maken, van banners tot brochures, zelfs als hiervoor complexe nabewerkingsopties nodig zijn. Dit betekent dat medewerkers hun tijd op kantoor optimaal kunnen benutten door ter plekke en direct te produceren wat ze nodig hebben.

Contact leggen met uw klanten via creatieve communicatie

De nieuwe eisen op het vlak van klantervaring maken ook dit een belangrijke vaardigheid. Nu traditionele manieren van werken flink onder druk staan en er minder mogelijkheden zijn om in levenden lijve met klanten te communiceren, hebben organisaties effectievere manieren nodig om klanten betrokken te houden. Maar de realiteit is dat creatieve communicatie ook moet worden afgewogen tegen krappe budgetten, vooral in de nasleep van de pandemie.

Canon begrijpt dat aan printcommunicatie een hoger prijskaartje hangt, vooral bij het outsourcen van de productie. Daarom is de imagePRESS C170-serie ontworpen om aan de dagelijkse kantoorbehoeften te voldoen, maar stelt u ook in staat om in eigen beheer te experimenteren met de productie van meer creatieve, kwalitatief hoogwaardige communicatie-uitingen. Hierdoor kunt u niet alleen nieuwe manieren verkennen om u te onderscheiden, maar reduceert u ook de kosten van het outsourcen van de printproductie aan derden.

De imagePRESS C170-serie kan verschillende formaten verwerken, waaronder het standaard A4- en A3-formaat, enveloppen, media tot 350 g/m² en een uitgebreide reeks professionele, geïntegreerde nabewerkingsopties. Door een apparaat te kiezen dat verschillende papierformaten kan verwerken, met betere nabewerking en superieure kleuren, komt u op een professionele manier voor de dag bij uw klanten.

Transformatie, kwaliteit en snelheid leveren

Tegen een achtergrond van constante verandering, investeert Canon altijd in de ontwikkeling van nieuwe producten die zijn ontworpen om aan uw veranderende behoeften te voldoen. Met de imageRUNNER ADVANCE DX C5800- en imagePRESS C170-serie heeft Canon twee slimme apparaten ontwikkeld die profiteren van Canon's expertise op het gebied van naadloze integratie van documentworkflows en, en perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

De apparaten van Canon maken digitale transformatie mogelijk en, in het geval van de imageRUNNER ADVANCE DX C5800, zijn ze ongeëvenaard in het snel, betrouwbaar en eenvoudig digitaliseren van documenten. Voor organisaties die in eigen beheer hoogwaardige creatieve prints en communicatiemiddelen voor klanten willen produceren op een breed scala aan media, is de imagePRESS C170 de perfecte oplossing.

Lees meer over hoe de nieuwste apparaten van Canon uw digitale transformatie ondersteunen.

Wilt u uw professionele printcapaciteit uitbreiden? Ontdek meer over hoe de imagePRESS C170 is ontworpen om in eigen beheer hoogwaardige prints te verzorgen.

Gerelateerde producten en oplossingen

Ontdek meer

 • ARTIKEL

  Technologie voor meer productiviteit op de werkplek

  Hoe kan technologie de productiviteit op de werkplek verhogen?

  20 Jan 2021

 • Artikel

  Werken in de cloud is de nieuwe norm

  Hoe werken in de cloud bedrijven kan helpen de uitdagingen van 'de nieuwe norm' succesvol aan te gaan.

  14 Jul 2020

 • ARTIKEL

  De digitale transformatie van de hybride werkplek met print

  Print transformeren om te voldoen aan de behoeften van uw hybride werkplek.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Handleiding De werkplek van de toekomst

  Lees Canon's handleiding over de werkplek van de toekomst en ontdek hoe Canon u kan helpen om in te spelen op de nieuwe manier van werken

  20 Jul 2020

 • Benieuwd naar de best passende oplossingen voor uw organisatie?