ARTIKEL

Eén klik | Twee afwerkingen | Eén print

Met FLXfinish+ op de Colorado-printers kunt u hoogwaardige toepassingen printen met een fluweelzachte matte afwerking voor interieurdecoratie of een schitterende glanzende afwerking voor displays en verpakkingen. U kunt nu ook zonder extra kosten mat en glanzend printen in één printopdracht.

Eén klik | Twee afwerkingen | Eén print

Picture of Canon Colorado printer printing wallpaper
De Colorado 1600-serie bestaat uit industrieel gebouwde, hoogwaardige 64-inch roll-to-roll-printers die gebruik maken van de gepatenteerde UVgel-printtechnologie. Ze produceren zeer duurzame, geurloze en onmiddellijk droge prints van consistente hoge kwaliteit met een breed kleurengamma bij hoge snelheden en bieden printserviceproviders de mogelijkheid om met één apparaat verbluffende verschillende toepassingen te produceren. De Colorado biedt nu prints met een matte en glanzende afwerking, welke media u ook gebruikt. Dit is mogelijk dankzij de FLXfinish+-technologie.

De voordelen van FLXfinish+:

In combinatie met de voordelen van onze UVgel-printtechnologie (geurloze prints met rijke kleuren, scherpe details en krasbestendigheid) kunt u nu eenvoudig en betrouwbaar prints maken die een matte en een glanzende afwerking combineren zonder een extra verniskanaal.

Colorado 1650 Canon printer

Colorado 1650

De Colorado 1650 maximaliseert het UVgel-voordeel met hoge productiesnelheden, gecertificeerde flexibele inkten en FLXfinish+. Het is ontworpen voor printserviceproviders voor wie 'nee' geen optie is, waardoor ze razendsnel een verbazingwekkend scala aan toepassingen kunnen produceren. FLXfinish+ is standaard beschikbaar op de 1650.

Colorado 1630

Voeg de bewezen voordelen van UVgel toe met de volledig modulaire Colorado 1630. Een slimme investering, omdat u het basissysteem kunt configureren voor uw specifieke situatie en later kunt upgraden naarmate uw bedrijf groeit. Printsnelheden tot wel 111 m2/u. FLXfinish+ is optioneel op de 1630.

Colorado 1630-printer

Hoe FLXfinish+ werkt

Onze unieke UVgel-printtechnologie en het slimme gebruik van de UV-LED-uitharding vormen de basis voor de FLXfinish+-technologie. Bekijk de video en ontdek hoe het werkt.

Canon Camera

Ontdek meer

HULP NODIG?

Klaar om te profiteren van FLXfinish+ en uw organisatie te laten groeien?