EVENEMENT

Onthulling Dutch Dessins behangcollectie

Donderdag 4 november 2021, 15.00 uur,
Brabantlaan 2 in ‘s-Hertogenbosch
dutch dessins

Onthulling Dutch Dessins behangcollectie

Op donderdagmiddag 4 november 2021 onthullen we Dutch Dessins, een exclusieve behangcollectie die tot stand is gekomen in samenwerking met verschillende designers en printbedrijven, op initiatief van Stylink en Canon.

Meld u aan voor deelname aan dit evenement

Het programma

Het evenement vindt plaats op het hoofdkantoor van Canon, Brabantlaan 2 in ’s-Hertogenbosch – klik hier voor de routebeschrijving –, start om 15.00 uur en duurt tot het einde van de middag. We gaan tijdens de middag in op de totstandkoming van de collectie op zowel design- als productievlak, en maken de drie winnende designs bekend. Tijdens de feestelijke onthulling van de collectie heffen we samen het glas en aansluitend is er ruim de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, op zoek naar nog meer nieuwe kansen.

Over Dutch Dessins

Dutch Dessins is tot stand gekomen op basis van de inzendingen voor de ontwerpwedstrijd die Canon en Stylink dit jaar organiseerden. In de beoordeling is er niet gekeken naar trends, maar juist naar originaliteit en toepasbaarheid. De selectie bevat naast repeterende dessins ook ‘murals’, ontwerpen die kamerbreed – en dus op maat – geproduceerd moeten worden. En dat is precies waar de leveranciers en printbedrijven om de hoek komen: in iedere situatie dragen zij zorg voor kwaliteit en een perfecte productie.

Het perfecte behang voor een interieurproject

Dutch Dessins kan gebruikt worden om het perfecte behang voor een interieurproject te vinden en te laten printen door een van de deelnemende printbedrijven. Daarnaast kunnen partijen in interieur het boek ook gebruiken om hun klanten te inspireren, en te ontdekken waar hun voorkeuren liggen.

Huiskamer met bank en behang

COVID-19 richtlijnen

Tijdens dit evenement zullen wij ons houden aan de richtlijnen vanuit de overheid met betrekking tot COVID-19. Bij binnenkomst scannen we daarom uw CoronaCheck-app, hiervoor vragen we u aanvullend een identiteitsbewijs mee te nemen. Ook zullen wij kort voor het evenement een aantal korte gezondheidsvragen aan u voorleggen, om te bevestigen dat u geen klachten hebt. Mochten de richtlijnen in de tussentijd nog veranderen, brengen we u hierover op de hoogte.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Ontdek meer

  • Samenwerking Canon & Stylink

    Canon en Stylink vormen een brug tussen creatieve professionals en printbedrijven.

  • Innoveren met print

    Laat u inspireren door de mogelijkheden van print voor (interieur-) toepassingen.

  • Stylink

    Voor smaakmakers, beïnvloeders en beslissers - style & stuff, serious business!