SHOWCASE

Behangcollectie ‘Dutch Dessins’ met vijftig exclusieve ontwerpen

Een samenwerking tussen Stylink en Canon


Dutch Dessins aanvragen

Behangcollectie ‘Dutch Dessins’ met vijftig exclusieve ontwerpen

Dutch Dessins

Vijftig stijlvolle dessins die een zitkamer, kinderkamer, hal of trappenhuis in een handomdraai een compleet nieuwe look geven. Dat is waar de exclusieve behangcollectie ‘Dutch Dessins’ voor staat. Deze bijzondere collectie komt voort uit de ‘Wallcovering Design Contest’, een initiatief van Canon en Stylink om te laten zien dat maatwerk in behang voor iedereen haalbaar is. Uit de ruim 200 inzendingen die deze ontwerpwedstrijd heeft opgeleverd, zijn 50 ontwerpen geselecteerd en gebundeld in een stalenboek vol prachtige dessins.

Inspiratie voor uw klanten

Het stalenboek Dutch Dessins is speciaal ontwikkeld voor interieurontwerpers, -stylisten en -adviseurs die de dessins kunnen demonstreren in hun showrooms of winkels en gebruiken om klanten te inspireren. De collectie biedt een ruime keuze uit 50 unieke stalendessins, waaruit klanten hun favoriete behang kunnen kiezen om vervolgens één van de zeven geselecteerde printbedrijven in te schakelen die de productie op zich kan nemen.

Vraag een exemplaar aan

Inspireer uw klanten met de behangcollectie Dutch Dessins en help hen bij de keuze voor een passend en exclusief dessin. Het behangstalenboek kost 89 euro.

Vraag een exemplaar van Dutch Dessins aan:

dutch dessins

Producenten

Zeven printbedrijven in Nederland en België, die beschikken over Canon-printtechnologie, nemen de productie van opdrachten die uit deze behangcollectie voortkomen voor hun rekening:

Productie met Canon-printtechnieken

De volledige Dutch Dessins-collectie wordt geproduceerd met de nieuwste digitale printtechnieken van Canon, de Colorado 1650 rollenprinter. Deze grootformaat productieprinter maakt gebruik van de Canon UVgel 460-inkt, een gepatenteerde inkt die een aantal bijzondere kenmerken en voordelen heeft voor de productie van behang:

 • haarscherpe prints met een hoog kleurbereik
 • kleur- en lichtvast en geurloos
 • krasvast en afwasbaar behang
 • de UVgel 460-inkt kan worden gebruikt voor printen op verschillende behangsoorten

De collectie Dutch Dessins bevat maar liefst 18 verschillende behangmaterialen, waaronder:

 • Non-woven behang in diverse structuuroppervlakken
 • PVC-vrij of FSC gecertificeerd behang
 • Zelfklevend behang, waarvoor geen behanglijm nodig is

Samenwerking tussen Canon en Stylink

De samenwerking tussen Canon en Stylink komt voort uit de gedachte dat we elkaar kunnen versterken. We slaan de handen ineen om creatieve professionals - vormgevers, ontwerpers en stylisten - retailers, industriële bedrijven, de verpakkingsindustrie en spelers in de markt voor fashion en interieur design te informeren over de toegevoegde waarde van digitale print. Dit krijgt invulling door het gezamenlijk ontwikkelen, produceren en delen van inspirerende content, maar ook door innovaties op het gebied van digitale print via events, beurzen, trendlezingen en trainingen te delen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Ontdek meer

 • Canon en Stylink

  Canon en Stylink vormen een brug tussen creatieve professionals en printbedrijven.

 • Innoveren met print

  Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en toegevoegde waarde van print voor (interieur-) toepassingen en de industrie.

 • Stylink

  Voor smaakmakers, beïnvloeders en beslissers - style & stuff, serious business!

 • Colorado 1650

  Ontdek ook de Colorado-serie met Canon’s bewezen UVgel-printtechnologie. Onderscheid u van de concurrentie en neem vol vertrouwen de meest complexe roll-to-roll opdrachten aan.