Birdwatching binoculars
alt text goes here

VERREKIJKERS
VOOR VOGELSPOTTERS

Hoogwaardige verrekijkers om vogels en wilde dieren te spotten

Canon-kwaliteit en -prestaties

Alle Canon-verrekijkers om vogels te spotten zijn uitgerust met optische precisie en een optische Image Stabilizer zodat je lekker lang comfortabel en ontspannen naar vogels kunt kijken.

Kom zo dichtbij als je wilt

De verrekijkers van Canon met 8x tot 10x vergroting zijn zeer handzaam zodat je ontspannen vogels kunt kijken. Helderdere verrekijkers met dezelfde vergroting presteren beter bij weinig licht, terwijl de modellen met 12x en 14x vergroting ideaal zijn voor het bekijken van kleinere vogels of wildlife op afstand.*

8x to 10x binocular

Geniet van een helderder beeld

Hoe meer licht een verrekijker verzamelt, hoe helderder jouw beeld. De 10x42L IS WP is uitgerust met de hoogwaardige optica uit de L-serie van Canon die voor een heldere zichthoek zorgt. Hierdoor is de verrekijker ideaal voor vogels kijken bij weinig licht.

10x42L IS WP binoculars

Uiterst stabiel beeld

Geniet van superstabiele beelden vanuit de hand terwijl je gemakkelijk vogels kunt herkennen en volgen bij sterke vergrotingen, zelfs als ze vliegen. Dat kan allemaal dankzij Canon’s optische Image Stabilizer (IS) die nauwkeurig de meeste bewegingen en trillingen corrigeert.

Meer informatie

A super steady view

Kom dichterbij in superieure kwaliteit

Herken gemakkelijk vogels bij elke vergroting, dankzij de precisie-optica van Canon. De optiek met Porro II-prisma geeft minimale vervorming en de super Spectra-lenscoating zorgt voor een helder, scherp, gedetailleerd beeld.

Canon precision optics

Kijken onder alle weersomstandigheden

De hoogwaardige, waterdichte 10x42L IS WP van Canon is bestand tegen de zwaarste omstandigheden en heeft een weerbestendige afwerking die aan Japanse industrienormen (JIS) voldoet. Andere modellen hebben een duurzame, rubberen greep en verschillende niveaus van waterdichtheid.

waterproof 10x42L IS WP

Verbreed je blik

Verrekijkers met minder sterke vergroting van 8x tot 10x geven een wijder beeld zodat je snelbewegende vogels op afstand beter kunt bekijken. Verrekijkers met dezelfde vergroting zorgen voor een vergelijkbare vergroting van het onderwerp, maar sommigen hebben een breder beeld met meer details van de omgeving.

See a wider view 8x to10x binoculars

Aanbevolen verrekijkers voor vogelaars

Kies uit diverse vergrotingen waarmee je uitstekend vogels kunt kijken.

Andere activiteiten

Ontdek Canon's volledige assortiment verrekijkers en kies de verrekijker die bij je past met behulp van deze informatie.

* Getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie.

Gerelateerde producten