eos6d

Welk type videoapparaat past het beste bij je beeldmateriaal?

Ontdek het filmapparaat waarmee je het beste je passie voor creatieve verhalen kunt uitdrukken.

Kwaliteit en keuze

Maak video's van superieure kwaliteit met een Canon-camera of -camcorder. Ontdek de belangrijkste voordelen van de verschillende opties zodat je het apparaat kiest dat het beste bij je past.

eos 80d

LEGRIA

Speciale, All-in-One-opnameapparaten voor gezinnen en experts.

legria hf g40 right side

Ontworpen om mee te filmen

Compacte LEGRIA-camcorders bieden een All-in-One-oplossing voor gezinnen en experts. Ze zijn speciaal ontwikkeld om video's vast te leggen en bevatten kenmerken zoals een comfortabele handgreep, beeldstabilisatie voor vloeiende beelden, een variangle-scherm en een ingebouwde, hoogwaardige microfoon.

lifestyle mike boyd

Lange opnametijd

Hoe lang wil je opnemen? De LEGRIA-serie biedt zeer lange opnametijden en is de beste keuze voor het vastleggen van sportevenementen, theatervoorstellingen, concerten enzovoort. De EOS-, IXUS- en PowerShot-series van Canon zijn ideaal voor creatieve films met korte scènes.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR- en systeemcamera's

EOS-camera's met verwisselbare lens die de hoogste creatieve controle bieden.

eos 80d

Creatieve resultaten

Bepaal zelf de look van je video's met een EOS-DSLR of een van de draagbare Canon-systeemcamera's met een brede keuze aan verwisselbare lenzen en hun grote APS-C- of full-framesensors. Kies de juiste lens voor prachtige, geringe scherptediepte van bioscoopkwaliteit.

m6 lifestyle

Foto's van de hoogste kwaliteit

EOS-camera's bieden superieure beeldkwaliteit, zowel bij het maken van foto's als video's. Je hoeft alleen maar het formaat van de body te kiezen; een draagbare EOS-systeemcamera of een full-size DSLR-EOS met comfortabele bediening.

eos 80d tech

PowerShot en IXUS

Compactcamera's met vaste zoomlens die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

powershot g7 x mark ii frt

Geweldige functies voor foto's en video's

De Canon PowerShot SX- en IXUS-compactcamera's zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen in een tas of broekzak - ideaal om video's te maken wanneer het jou uitkomt. Bovendien komen veel geweldige fotofuncties, waaronder krachtige zoommogelijkheden, ook perfect van pas bij video's.

powershot g3 x sample

Draagbare vlogkracht

Met de Canon PowerShot G-camera's van zakformaat met 1.0-type sensoren of hoger kun je opnamen maken van hoogwaardige kwaliteit met geringe scherptediepte. De PowerShot G7 X Mark II bevat een opklapbaar scherm om eenvoudig opnamen te maken vanuit verschillende hoeken, waardoor het een geweldige optie is voor vloggers.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Meer hulp nodig?

Kom alles te weten over videocamera's uit de LEGRIA HF-G-serie en de verschillen tussen het opnemen van video's in 4K of HD.