LEGRIA 4K and HD camcorders for video enthusiasts
alt text goes here

LEGRIA 4K EN HD-CAMCORDERS VOOR VIDEOLIEFHEBBERS

Maak uitzonderlijke video's waarmee je je passie kunt uiten met de geavanceerde LEGRIA HF G-serie.

Ultieme kwaliteit en creativiteit

De LEGRIA HF G-serie beschikt over hoogwaardige optische functies, een 1.0-type 4K CMOS of HD CMOS PRO-sensor, intelligente optische Image Stabilizer en uitgebreide handmatige bediening in een compacte, gebruiksvriendelijke body.

Hoogwaardige sensoren

Een 1.0-type 4K CMOS of HD CMOS PRO-sensor zorgt voor een fantastische beeldkwaliteit met realistische kleurreproductie, zelfs bij veeleisend licht. Dit zorgt voor een groot dynamisch bereik zodat je fijne details kunt vastleggen, bij zowel goede als slechte lichtomstandigheden.

High Performance Sensors

Intelligent Optical Image Stabilizer

Maak scherpe, gedetailleerde video's — zelfs als je vanuit de hand of onderweg opnamen maakt — met de krachtige en dynamische optische Image Stabilizer. Met Intelligent IS worden uit 4 modi exact de juiste instellingen voor de Image Stabilizer geselecteerd om bewegingen te compenseren en onscherpte te voorkomen.

Intelligent Optical Image Stabilisation

Volledig handmatige bediening

Geniet van volledige creatieve vrijheid. Neem intuïtieve controle met de handmatige lensring en selecteer je eigen instellingen voor belichting, diafragma, sluitertijd en scherpte, die je onafhankelijk kunt instellen met behulp van het touchscreen en het aanpasbare instelwiel.

Full Manual control

Niet gevonden wat je zocht?