LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K- EN FULL HD-CAMCORDERS VOOR
VIDEOLIEFHEBBERS

Maak met de geavanceerde LEGRIA HF G-serie uitzonderlijke video's waarmee je je passie voor verhalen vertellen kunt uiten.

Ultieme kwaliteit en creativiteit

De LEGRIA HF G-serie biedt geavanceerde technologie en uitgebreide creatieve functies in een gebruiksvriendelijke handheldcamcorder die ideaal is voor vloggers, YouTubers, documentairemakers en indie-filmmakers.

Geavanceerde technologie

Leg ongelooflijk vloeiende en levendige videobeelden vast, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden, dankzij functies zoals een 1.0-type 4K CMOS of HD CMOS PRO-sensor, een ingebouwd ND-filter, 5-assige beeldstabilisatie met Powered IS en Wide DR.

Advanced technology

Gemakkelijk, creatief opnemen

Maak gemakkelijk opnamen vanuit de hand met een professionele zoomtuimelschakelaar, kantelbare zoeker en intuïtief touchscreen. Gebruik de aanpasbare functieknoppen en het keuzewiel om de regie te nemen en efficiënter te werken, en sluit een microfoon en hoofdtelefoon aan voor geluid van hoge kwaliteit.

Comfortable creative shooting

4K of Full HD?

Ontdek de voordelen van opnemen in 4K of Full HD, van beeldresolutie tot gegevensopslag, bewerken en afspelen, en kies het apparaat dat het beste bij al je creatieve projecten past, zowel nu als in de toekomst.

Lees meer

4k or Full HD?

Welke Canon-camera past het beste bij je wensen op het gebied van video?

Weet je niet zeker welk type Canon-apparaat het beste voor je is? Vergelijk de voordelen van het opnemen van video's met een LEGRIA-camcorder, een EOS-camera met verwisselbare lens of een van de Canon-compactcamera's.

Lees meer

Which Canon camera is best for your video needs

Niet gevonden wat je zocht?