Professionele displays

Canon DP-V2730

Een krachtige en flexibele 27-inch 4K-referentiemonitor voor uitzonderlijke HDR-beeldprestaties; ideaal voor live broadcasts en postproductie.

Specificaties

 • 27" 4K HDR-display

  3840 x 2160 LCD-display met een helderheid van 1.000 cd/m² op het gehele display

 • Geavanceerde HDR-monitoring

  Waveform-monitor, false colour check, bereikcontrole en nog veel meer

 • Uitzonderlijke beeldkwaliteit

  Voldoet aan Dolby Vision- en EBU TECH3320-normen1

 • Twee- / viervoudige weergave en ondersteuning voor 8K

  Voor naadloze monitoring van meerdere camera's en workflows met een hoge resolutie

 • Afstandsbediening / Multi-Display Link

  Kan worden gekoppeld aan een computer, tablet of smartphone voor afstandsbediening

 • Compromisloze connectiviteit

  1x HDMI-input en 12G-SDI-aansluitingen (4 inputs en 5 outputs)

Bekroonde geavanceerde HDR-monitoring-tools

De DP-V2730 beschikt over de bekroonde geavanceerde HDR-monitoringtools van Canon om HDR-content te evalueren over elk aspect van het weergegeven signaal.

 • HDR-golfvormmonitor/RGB-parade

  Analyseer de helderheid van een beeld van links naar rechts met een monitorschaal die IRE-, PQ-, HLG- en zelfs Log-signalen van meerdere fabrikanten ondersteunt.

 • HDR valse kleuren

  Geeft belichting en clipping van beelden visueel weer op basis van gedetailleerde en aanpasbare kleurschalen voor IRE, PQ of HLG.

 • Bereikcontrole

  Hiermee verander je de schermuitvoer in zwart-wit en kunnen gebruikers een piekhelderheidsniveau opgeven om eenvoudig gebieden te identificeren die moeten worden aangepast.

 • Pixelwaardecontrole / chromaticiteitsdiagram

  Onderzoek nauwkeurig de kleur- en helderheidswaarden van een specifieke pixel. Er wordt ook een CIE-diagram weergegeven om de locatie van de pixelkleurruimte of het algehele gamma van het gehele beeld te illustreren.

 • Weergave van kleuren buiten gamma

  Hiermee wordt de schermuitvoer veranderd in zwart-wit en worden kleuren die buiten het geselecteerde kleurengamma vallen gemarkeerd. Gebruikers kunnen ITU-R BT.709 of het native gamma selecteren.

 • HDR/SDR-vergelijkingsweergave

  Een geavanceerde functie die HDR-content omzet in SDR voor om ze naast elkaar te kunnen beoordelen. Deze functie kan worden gebruikt om de oorspronkelijke inhoud te vergelijken met ingeschakelde gebruiker-LUT's of CDL's.

 • HDR-histogram

  Een grafische weergave van de helderheidsverdeling in een beeld. Deze functie kan ook het helderheidsbereik van SDR en HDR illustreren.

 • Helderheid displayframe

  Een innovatieve tool waarmee gebruikers tijdens het bekijken van videosequenties veranderingen in de piekhelderheid nauwlettend in de gaten kunnen houden.

 • Multi-informatieweergave

  Gebruik meerdere HDR-monitoringtools tegelijk zonder het getoonde beeld te blokkeren.

DP-V2730

27-inch display met uitzonderlijke helderheid

De DP-V2730 heeft een 27-inch 4K UHD LCD-display met full screen en een uniforme helderheid tot wel 1000 cd/m². De lokale dimtechnologie van Canon zorgt voor een zeer laag zwartniveau van 0,001 cd/m².

Natuurgetrouwe HDR-kleurweergave

De geavanceerde helderheid, gedetailleerde schaduwen en het brede kleurengamma van Canon op het hele scherm zijn Dolby Vision-gecertificeerd en Klasse 1A in EBU TECH3320-standaarden2.

DP-V2730
DP-V2730

Gelijktijdige Dual- / Quad-display en 8K-support

Bekijk tot 4K in Dual- of Quad-array van zowel SDI- als HDMI-signalen, evenals afzonderlijke Picture Profiles of gebruiker-LUT's. DP-V2730 ondersteunt toekomstige 8K-workflows met hoge resolutie.

Compromisloze connectiviteit

De DP-V2730 beschikt over een HDMI-aansluiting en 12G-SDI-aansluitingen (4 inputs en 5 outputs) die 4K 60p 4:2:2 10-bits of 4K 30p 4:4:4 12-bits signalen kunnen leveren, perfect voor naadloze integratie in meerdere workflows.

DP-V2730
DP-V2730

Afstandsbediening / Multi-Display Link

Koppel de DP-V2730 aan een computer, tablet of smartphone plus meerdere Canon-schermen (via een LAN-verbinding) via de webinterface voor afstandsbediening. Deze interface met geoptimaliseerde aanraakfunctionaliteit maakt live beeldweergave, gedetailleerde signaalinformatie en directe bediening van ingangen, monitoringtools en instellingen mogelijk.

Ingebouwde SDI-switcher

Gebruik 4-weg SDI-ingangsschakeling dankzij MULTI-FUNC SDI Output3 die workflowtoepassingen ondersteunt, zoals het verzenden van een uitvoerfeed naar een monitor van de regisseur, een externe recorder of een live-streamingoplossing.

DP-V2730
DP-V2730

Inhoud van de doos

Hoofdeenheid display DP-V2730
Installatiehandleiding
Waarschuwingsfolder

Canon DP-V2730
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

 • Professionele displays

  DP-V3120

  Het 31-inch professionele 4K HDR-display met toonaangevende 2000 cd/m2 biedt meer flexibiliteit voor de HDR-productieworkflow.
 • Professionele displays

  DP-V2411

  Een 24-inch referentiedisplay met hoge luminantie en een breed kleurengamma, evenals uitgebreide functionaliteit voor HDR-productie.
 • Professionele displays

  DP-V1830

  De DP-V1830 professionele monitor is compact, licht en biedt uitzonderlijke 4K HDR-beeldverwerking: de perfecte keuze voor in een tv-studio of op de set.
 • Professionele displays

  DP-V1711

  Robuust, draagbaar 17 inch 4K UHD-display met 12G-SDI en ondersteuning voor uitgebreide HDR-functies.
 1. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld. Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.
 2. Klasse 1A-classificatie voor contrastratio, piekluminantie, zwartniveau en luminantie-uniformiteit.
 3. Betaalde licentie vereist.