Professionele displays

Canon DP-V1830

De DP-V1830 professionele monitor is compact, licht en biedt uitzonderlijke 4K HDR-beeldverwerking: de perfecte keuze voor in een tv-studio of op de set.

Specificaties

 • 18" 4K HDR-display

  3840 x 2160 LCD-display met een helderheid van 1.000 cd/m² op het gehele display

 • Uitzonderlijke beeldkwaliteit

  Voldoet aan Dolby Vision- en EBU TECH3320-normen*

 • Geavanceerde HDR-monitoring

  Waveform-monitor, false colour check, bereikcontrole en nog veel meer

 • Compromisloze connectiviteit

  1x HDMI-ingang en 12G-SDI-aansluitingen (4 ingangen en 4 uitgangen)

 • Twee- / viervoudige weergave en ondersteuning voor 8K

  Voor naadloze monitoring van meerdere camera's en workflows met een hoge resolutie

 • Robuust en draagbaar

  Compacte en lichte behuizing van 7,5 kg

* Klasse 1A-classificatie voor contrastratio, piekluminantie, zwartniveau, luminantie-uniformiteit en vertraging.

PRODUCTSUPPORT

Update beschikbaar

De nieuwe firmware (v1.1) biedt gloednieuwe functies waaronder extra HDR-monitoringtools, SDI/HDMI Multi View en meer. Een ingebouwde SDI Switcher is nu tegen meerprijs verkrijgbaar, voor gestroomlijnde multi-cameraproducties.

HDR-monitoringtools

De DP-V1830 beschikt over de bekroonde geavanceerde HDR-monitoringtools van Canon om HDR-content te evalueren, waarmee gedetailleerde en betrouwbare informatie over elk aspect van het weergegeven signaal wordt geleverd.

 • HDR-golfvormmonitor/RGB-parade

  Analyseer de helderheid van een beeld van links naar rechts met een monitorschaal die IRE-, PQ-, HLG- en zelfs Log-signalen van meerdere fabrikanten ondersteunt.

 • HDR valse kleuren

  Geeft belichting en clipping van beelden visueel weer op basis van gedetailleerde en aanpasbare kleurschalen voor IRE, PQ of HLG.

 • Bereikcontrole

  Hiermee verander je de schermuitvoer in zwart-wit en kunnen gebruikers een piekhelderheidsniveau opgeven om eenvoudig gebieden te identificeren die moeten worden aangepast.

 • Pixelwaardecontrole/chromaticiteitsdiagram

  Onderzoek nauwkeurig de kleur- en helderheidswaarden van een specifieke pixel. Er wordt ook een CIE-diagram weergegeven om de locatie van de pixelkleurruimte of het algehele gamma van het gehele beeld te illustreren.

 • Weergave van kleuren buiten gamma

  Hiermee wordt de schermuitvoer veranderd in zwart-wit en worden kleuren die buiten het geselecteerde kleurengamma vallen gemarkeerd. Gebruikers kunnen ITU-R BT.709 of het native gamma selecteren.

 • HDR/SDR-vergelijkingsweergave

  Een geavanceerde functie die HDR-content omzet in SDR voor om ze naast elkaar te kunnen beoordelen. Deze functie kan worden gebruikt om de oorspronkelijke inhoud te vergelijken met ingeschakelde gebruiker-LUT's of CDL's.

 • HDR-histogram

  Een grafische weergave van de helderheidsverdeling in een beeld. Deze functie kan ook het helderheidsbereik van SDR en HDR illustreren.

 • Helderheid displayframe

  Een innovatieve tool waarmee gebruikers tijdens het bekijken van videosequenties veranderingen in de piekhelderheid nauwlettend in de gaten kunnen houden.

 • Multi-informatieweergave

  Gebruik meerdere HDR-monitoringtools tegelijk zonder het getoonde beeld te blokkeren.

18” Display with Exceptional Brightness

18-inch display met uitzonderlijke helderheid

De DP-V1830 heeft een 18-inch 4K UHD LCD-display met een uniforme helderheid tot wel 1.000 cd/m². Deze monitor heeft bovendien een ultralaag zwartniveau van 0,001 cd/m² om onberispelijke HDR-resultaten en nauwkeurigheid te produceren.

Natuurgetrouwe kleurweergave en gedetailleerde HDR-beeldkwaliteit

Canon's geavanceerde display en geïntegreerde dimmingtechnologie zorgen voor grensverleggende helderheid, gedetailleerde schaduwen en een breed kleurengamma over het gehele scherm, met uitzonderlijke HDR-content en Dolby Vision-certificering en Klasse 1A in EBU TECH3320-normen1.

1 Klasse 1A-classificatie voor contrastratio, piekluminantie, zwartniveau, luminantie-uniformiteit en vertraging.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Gelijktijdige Dual-/Quad-display en 8K-support

De DP-V1830 biedt ondersteuning voor gelijktijdige weergave tot 4K in een Dual- of Quad-indeling voor geconsolideerde monitoring met meerdere camera's. Deze functie ondersteunt de gelijktijdige weergave van SDI- en HDMI-signalen, evenals afzonderlijke beeldprofielen of gebruiker-LUT's voor elke ingang*. Het scherm biedt ook ondersteuning voor 8K-videosignalen en is daarmee geschikt voor toekomstige workflows met hoge resolutie.

* Beschikbaar in de firmware van juli 2022

Ingebouwde SDI-switcher

De DP-V1830 heeft een MULTI-FUNC SDI-uitgang* waarmee het apparaat kan fungeren als een 4-weg SDI-ingangsswitcher. Zo wordt het gebruik van meerdere camera's efficiënter. Deze ingebouwde switcher kan een groot aantal workflowtoepassingen ondersteunen, zoals het verzenden van een uitvoerfeed naar de monitor van een regisseur, een extern opnameapparaat of een livestream-oplossing.

*Betaalde licentie vereist, beschikbaar in de firmware vanaf juli 2022

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Licht en draagbaar ontwerp

Met een compacte behuizing van 7,5 kg is de DP-V1830 ideaal voor producties op verschillende locaties. Opties voor DC-input, VESA en 19-inch rackmount zorgen voor uitzonderlijke flexibiliteit.

Compromisloze connectiviteit voor moeiteloze integratie

De DP-V1830 beschikt over een HDMI-aansluiting en 12G-SDI-aansluitingen (4 inputs en 4 outputs) die 4K 60p 4:2:2 10-bits of 4K 30p 4:4:4 12-bits signalen kunnen leveren, perfect voor naadloze integratie in meerdere workflows.

Canon Camera
Canon Camera

Afstandsbediening/Multi-Display Link *

Voor meer flexibiliteit en eenvoudige bediening kan de DP-V1830 worden gekoppeld met een computer, tablet of smartphone (via een LAN-verbinding) om de webinterface voor afstandsbediening in te schakelen. Met deze touch-geoptimaliseerde gebruikersinterface kun je live beelden bekijken, gedetailleerde signaalinformatie bekijken en direct de ingangen, monitoringhulpmiddelen en instellingen regelen. Bovendien kunnen gebruikers meerdere Canon-displays via een lokaal netwerk aan elkaar koppelen om beeldinstellingen aan te passen of tegelijkertijd van ingang te wisselen.

* Beschikbaar in de firmware van juli 2022

DP-V1830

Inhoud van de doos

 • DP-V1830-monitor

 • Installatiehandleiding

 • Waarschuwingsfolder

Gerelateerde producten