PRODUCT

Canon Log komt naar de EOS 5D Mark IV

Canon Cinema EOS

Met een grote service-upgrade voor de EOS 5D Mark IV wordt Canon Log aan de DSLR toegevoegd, voor een verbeterd dynamisch bereik en eenvoudigere kleurcorrectie.

Canon Log is een belangrijke functie in het Cinema EOS-assortiment van Canon die is ontworpen om het dynamisch bereik met 800% te vergroten, waarbij het verlies aan details in zowel donkere als lichte gedeelten van het beeld wordt geminimaliseerd. Bij gebruik van Canon Log met de EOS 5D Mark IV levert een ISO-instelling van 400 het grootste dynamische bereik van 12 stops, ideaal voor het maken van opnamen bij moeilijke lichtomstandigheden.

Canon Log zorgt voor maximale vrijheid bij de nabewerking en verandert de beeldverwerkingsgegevens nadat de opname is gemaakt. Daarom kunnen videografen en filmmakers makkelijk kleuren combineren met beelden van andere camera's, zoals die van het Canon Cinema EOS-assortiment. De beelden van elke camera kunnen worden gecombineerd met bijpassende kleuren in één kleurcorrectieproces voor een definitieve kleur en naadloze overgangen zodat niet te zien is dat de video met verschillende camera's is gemaakt.

Canon Log reduceert ook ruis, vooral in schaduwpartijen die kunnen verschijnen tijdens de kleurcorrectie. Dankzij de nieuwe upgradeservice is de kleurcorrectie van beelden flexibeler door de productie van de juiste kleuren met minimale kleurafwijkingen.

Over de upgradeservice

De Canon Log-upgrade is exclusief beschikbaar tegen betaling via geautoriseerde Canon-servicecentra. Neem hier contact op met je lokale dealer om een servicecentrum in de buurt te vinden. Klik hier voor meer informatie over de EOS 5D Mark IV.


Canon Cinema EOS PRODUCT

Canon Log voor EOS 5D Mark IV

Geweldige video voor eenvoudige kleurgradaties. Met extra dynamisch bereik en weinig ruis.

08 May 2017
Fergus Kennedy VERHALEN

Fergus Kennedy: The sky is niet langer the limit met Canon Log

Ontdek hoe een productieteam deze handige functie gebruikte om een uiterst gedetailleerde sportvideo te maken tijdens een opname met donkere schaduwen en fel zonlicht.

03 Mar 2017
EOS 5D Mark IV PRODUCT

Ga voor perfectie met de EOS 5D Mark IV

Wat je ook vastlegt. De EOS 5D Mark IV levert bij elke opname een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en zeer professionele prestaties.

03 Mar 2017