Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log voor EOS 5D Mark IV

Geweldige video voor eenvoudige kleurgradaties. Met extra dynamisch bereik en weinig ruis.

Wat is Canon Log?

Een logaritmische tooncurve produceert beelden met een extra groot dynamisch bereik en een groot belichtingsbereik, voor eenvoudige kleurgradaties.

Uitgebreid dynamisch bereik voor maximale flexibiliteit

Behoud de details in donkere schaduwen en helder belichte delen. Canon Log levert 12-stops dynamisch bereik bij ISO 400, voor natuurlijke resultaten in situaties met een hoog contrast.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Beelden komen tot leven bij de nabewerking

Canon Log-beelden worden op een manier gemaakt waardoor colour-grading eenvoudig wordt. Verminderde ruis, vooral in schaduwen en bij meer verzadiging. Kleuren komen natuurlijk over, met levensechte huidtinten.

Footage that comes alive in post-production

Continuïteit tussen camera's

Canon Log-beeldmateriaal is vergelijkbaar met video-opnamen van Cinema EOS-camera's zoals de EOS C300 Mark II, waardoor de Canon EOS 5D Mark IV een geweldige B-camera is. Daarnaast is het eenvoudiger te combineren met beelden van niet-Canon-camera's.

Continuity between cameras
Make the grade

Ga een stap verder

Gebruik Canon Log bij opnamen met meerdere camera's, voor beelden die naadloos op elkaar aansluiten.

Video bekijken

Canon Log en 4K - de perfecte combinatie

De EOS 5D Mark IV maakt het mogelijk Canon Log te gebruiken met andere creatieve videofuncties, zoals Dual Pixel CMOS AF, hoge framerates tot 120p en verbluffende 4K-resolutie.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

View Assist

Maak opnamen met Canon Log en gebruik View Assist om te bekijken hoe beelden er na de nabewerking uit komen te zien op het LCD-scherm van de camera.

View Assist

Opmerkingen over opnamen maken met Canon Log op de EOS 5D Mark IV

Als Canon Log is ingesteld, werken de volgende functies niet bij video-opnamen: Picture Style, Auto Lighting Optimizer, lichte tonen prioriteit, Time-lapse-movies en HDR-video's. 


Bij het maken van opnamen met Canon Log kan het moeilijker zijn om scherp te stellen met AF op een onderwerp bij weinig licht of met laag contrast. 

Wanneer Canon log is ingesteld, kunnen horizontale strepen in video's verschijnen, afhankelijk van het onderwerp of de opnameomstandigheden. Het is aanbevolen om een paar testvideo's te maken en deze te controleren voordat je de daadwerkelijke opname maakt. Ruis kan merkbaarder worden, zeker wanneer je een groot contrast gebruikt tijdens de colour-grading van de gemaakte video. 

Wanneer Canon Log is ingesteld, wordt de kleurgradatie van de lucht of witte muren mogelijk niet correct gereproduceerd. De opnamen kunnen afwijkende kleuren, onregelmatige belichting of ruis bevatten. 


Video's kunnen worden gemaakt met een computer met EOS Utility. De EOS Utility kan echter niet worden gebruikt om Canon Log in te stellen. Gebruik de camera om Canon Log in te stellen.

Ben je klaar om te upgraden naar Canon Log?

Je kunt Canon Log als een betaalde upgrade toevoegen aan de EOS 5D Mark IV bij je lokale Canon Service Center.

Kom erachter hoe

Verwante inhoud