Forssa-EU

PIXMA TR8550

Compacte, hoogwaardige, cloud-compatibele 4-in-1 voor het kantoor aan huis. Met slimme Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit, voor het snel en efficiënt printen van foto's en documenten

Koop in de Canon Store

Galerij

Slimme, productieve 4-in-1 met optimale connectiviteit

Geef je productiviteit in je kantoor aan huis een boost met deze hoogwaardige, ruimtebesparende 4-in-1-printer met 5 inktcartridges, print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteit, eenvoudige connectiviteitsopties zoals Wi-Fi, Ethernet en een SD-kaartsleuf en een eenvoudig te bedienen touchscreen in een compact, vierkant ontwerp.

Bekijk volledige specificaties

Forssa-EU

Alle eigenschappen bekijken

Specificaties

Wi-Fi printing

Wi-Fi en Ethernet

Touch Screen

Canon PRINT-app

5 single inks

5 single inktcartridges

PIXMA cloud link

10,8 cm touchscreen

Dual paper feeder

Bluetooth

Canon PRINT app

PIXMA Cloud Link

Bluetooth

Twee papierinvoerlades

20 Sheet ADF

ADF voor 20 vel

Volledige specificaties bekijken

icon
Forssa EUR BLACK WITB

Inhoud van de doos

Alles wat je nodig hebt voor het productieve kantoor aan huis — je hoeft er alleen nog maar normaal papier of fotopapier aan toe te voegen.

4-in-1-printer — PIXMA TR8550

Plaatsing inktcartridges

Netsnoer

Installatie cd-rom

Handleiding

Verdien printpunten en claim prijzen

Word lid van Print Rewards met geselecteerde Canon PIXMA-printers en betreed een wereld van plezier, met exclusieve Mr. Men- en Little Miss-printsets.

Meld je aan

MrMen

Gerelateerde producten

*Uitgerust met de Bluetooth® Low Energy-technologie (printen en scannen met Bluetooth is alleen beschikbaar op Android-apparaten). De functies die beschikbaar zijn voor Bluetooth® en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app werken mogelijk niet op alle Android-smartphones. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.
**Scannen naar de cloud is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.