Ware kleuren, perfect geprint

Wat je door de lens ziet, komt op het papier tot leven dankzij het nieuwe systeem op basis van 8 dye-inkten en de uitzonderlijke reproductie van de Canon PIXMA PRO-200, elke keer weer.

Opvallend en kleurrijk

De in Londen gevestigde culinair fotografe Natasha Alipour-Faridani maakt ijzersterke foto's. Haar superlichte foto's hebben opvallende regenboogkleuren. Contrast en verzadiging spelen dan ook een grote rol bij haar manier van werken. Wat je onderwerp, achtergrond of lichtopstelling ook is, vergeet nooit dat wat je vastlegt met je lens en vervolgens bewerkt in je digitale darkroom, je uiteindelijke eindproduct zal zijn. Sommige printers geven fotografen heel teleurstellende resultaten en kunnen bijvoorbeeld geen felblauw, diepzwart of knalrood weergeven. Maar de Canon PIXMA PRO-200 heeft daar iets op gevonden.

Een fotograaf vergelijkt verschillende formaten levendige kleurenprints afkomstig uit een PIXMA PRO-200

De magie van acht

Deze printer vindt kleur belangrijk. Het superieure systeem op basis van 8 dye-inkten zorgt voor een uitgebreid kleurengamma, wat zich vertaalt in hoogwaardige foto's met een scala aan tinten en schaduwen. Dankzij de grijze en lichtgrijze inkt wordt zwart-wit printen ook een fluitje van een cent. Alipour-Faridani was vanaf het allereerste begin al onder de indruk van de uitzonderlijke kleurreproductie van de Canon PIXMA PRO-200. "Het is geweldig om te zien hoe mijn werk hieruit komt," zei ze, "en ik kreeg het gevoel dat ik nog wel wat verder kon gaan en voor nog opvallender kleuren kon gaan."

"Het systeem op basis van 8 dye-inkten houdt de kleuren superlevendig."

Een fotograaf controleert verschillende hoogwaardige foto's met een scala aan tinten en schaduwen, afkomstig uit een PIXMA PRO-200

Gerelateerde artikelen

  • PIXMA PRO-200

    Eenvoudig en veelzijdig printen

    Deze kleine, compacte oplossing heeft heel veel printmogelijkheden en wordt geleverd met eenvoudige software, waardoor je meer ruimte overhoudt op je bureau – en in je hoofd – om je creatieve vleugels uit te spreiden.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Grote prints zonder witrand

    Ervaar het maken van grote fotoprints zonder witranden met de Canon PIXMA PRO-200. Ontdek alle mogelijkheden, zoals panoramisch printen en veelzijdige mediaverwerking.