Denk groot, print nog groter

Met de Canon PIXMA PRO-200 hoeft formaat geen bezwaar meer te zijn. Met prints op A3+-formaat en prints zonder witrand kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Een consistente ervaring met Canon

"Van fotograferen tot printen, je doet het allemaal met Canon," aldus de in Londen gevestigde culinair fotografe Natasha Alipour-Faridani. Voor haar levendige commercials, waarvoor ze weelderige foto's maakt van eten en drinken die je het water in de mond doen lopen, schakelt ze naadloos over van haar camera naar haar printer en papier, allemaal van Canon. Voor haar studio heeft ze gekozen voor de Canon PIXMA PRO-200. De veelzijdige mediaverwerking van de printer – inclusief glanzend papier en fine art-papier – en de aanpasbare printformaten tot en met A3+ bieden haar en andere fotografen een scala aan opties om hun creativiteit te uiten.

Een fotograaf controleert een kleurenfoto uit een PIXMA PRO-200

Grote prints en prints zonder witrand om te laten zien

Het is voor elke fotograaf, zowel voor beginners als voor professionals, fantastisch om zijn werk geprint te zien. Zoals Alipour-Faridani al zei: "Het is een heel bijzonder moment als de print eruit rolt, vooral als je hem daarna inlijst en tijd hebt om hem aan de wand te hangen en hem eens echt goed te bekijken." Met de Canon PIXMA PRO-200 kun je op A3+-formaat of in panoramamodus printen, waardoor je foto's echt tot hun recht komen. En omdat je kunt printen zonder witrand, hoef je je afbeeldingen na afloop niet meer bij te snijden. Ze kunnen direct van de printer de lijst in.

"Van fotograferen tot printen, je doet het allemaal met Canon."

Een fotograaf haalt prints en grote kleurenfoto's zonder witranden uit een PIXMA PRO-200 die in een muur staat opgesteld

Gerelateerde artikelen

 • Een kleurenprint die uit een PIXMA Pro-200 komt

  PIXMA PRO-200

  Eenvoudig en veelzijdig printen

  Deze kleine, compacte oplossing heeft heel veel printmogelijkheden en wordt geleverd met eenvoudige software, waardoor je meer ruimte overhoudt op je bureau – en in je hoofd – om je creatieve vleugels uit te spreiden.

 • Een weergave van kleurenprints uit een PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200

  Ware kleuren, perfect geprint

  Wat je door de lens ziet, komt op het papier tot leven dankzij het nieuwe systeem op basis van 8 dye-inkten en de uitzonderlijke reproductie van de Canon PIXMA PRO-200, elke keer weer.