Professionele fotoprinters

Canon PIXMA PRO-200

De Canon PIXMA PRO-200 print in levendige kleuren en biedt veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het is de ideale printer voor fotoliefhebbers en ambitieuze fotografen.

Specificaties

 • 8-kleuren Dye-inktsysteem

 • Printen op A3+ zonder witrand

 • Snel printen

 • Wireless en Ethernet-connectiviteit

 • 3-inch LCD-scherm

 • Compact en licht frame

Levensechte kleuren, perfect geprint

Hoogwaardig printen in levendige kleuren is heel eenvoudig met de Canon PIXMA PRO-200.

Indrukwekkende foto's van hoge kwaliteit

Met een onovertroffen dye-inktsysteem met 8 kleuren, ben je telkens weer verzekerd van een uitstekende kleurweergave, rijkere kleuren en levendige professionele prints.

Indrukwekkende hoogwaardige prints uit een Canon Pixma Pro-200

Kies papier dat bij je past

Dankzij de veelzijdige mediaverwerking en aanpasbare printformaten, kun je je foto's printen op diverse soorten papier, waaronder fine art, zonder witrand en panoramisch.

Snel en gebruiksvriendelijk

Op het ingebouwde 3-inch LCD-scherm kun je de inktniveaus bekijken, printeronderhoud uitvoeren en printinstructies lezen in één ogenblik – voor excellente resultaten zonder moeite.

Verzameling van papieren prints met een Pixma Pro-200

Telkens weer perfecte prints

Dankzij de 3 opties voor papierinvoer en de functie Automatische scheefheidscorrectie voor papier, behoren een verkeerde uitlijning of printerfouten tot het verleden, ongeacht de papiersoort die je gebruikt.

Een naadloos proces

Met Canon's gebruiksvriendelijke PPL-software (Professional Print & Layout) kun je eenvoudig foto's maken en verzenden vanuit veelgebruikte fotografieprogramma's. Canon biedt je dus een totaaloplossing voor het gehele bewerkings-en printproces.

Een fotograaf haalt een levendige kleurenprint uit een Pixma Pro-200

Compact en lichtgewicht

De Canon PIXMA PRO-200 is ondanks dat hij geschikt is voor A3+-papier nog altijd een lichtgewicht oplossing voor al je printbehoeften. Daarnaast is hij compact en past hij met gemak in een kleine studio.

Sneller en efficiënter printen

Goede foto's zijn in een oogwenk gemaakt. Datzelfde geldt voor goede prints. De Canon PIXMA PRO-200 is snel en efficiënt en maakt in slechts 90 seconden A3+-prints van zeer hoogwaardige kwaliteit1, waardoor jij meer tijd overhoudt om nog meer geweldige foto's te maken.

Pixma Pro-200 tijdens printproces

Chroma Life 100+-inktsysteem

Canon's nieuwe systeem met 8 dye-inkten biedt een uitgebreid kleurengamma voor levendige, hoogwaardige foto's. De Canon PIXMA PRO-200 biedt ook een diepere zwarttint en verbeterde reproductie van rood- en blauwtinten. Dankzij de grijze en lichtgrijze inkten zijn je zwart-witprints van ongekende kwaliteit en wordt de printsnelheid verhoogd.

Chroma Life 10+-inktsysteem - Canon's nieuwe 8-kleuren dye-inktsysteem

Meld je nu aan

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Gratis Professional Print & Layout (PPL)-plug-in en -software

De PPL-plug-in werkt als zelfstandige software of als plug-in via Canon's Digital Photo Professional-beeldbewerkingssoftware of Adobe Photoshop en Lightroom.

Kleurenprints maken met de Pixma Pro-200 met gratis Professional Print- & Layout-plugin en -software
PIXMA Pro-200 Inhoud van de doos-afbeelding

Inhoud van de doos

Alles wat je nodig hebt om A3-prints van galeriekwaliteit te maken, gewoon van achter je bureau.

 • PIXMA PRO-200

 • Netsnoer VK-type

 • Netsnoer Pan-Europees type

 • Lade voor het bedrukken van cd's

 • CD met Installatiesoftware & Gebruikershandleiding (CD alleen voor Windows)

 • Gebruikershandleiding (e-handleiding)

 • European Warranty System (EWS) A3-folder

 • Russisch garantiedocument

 • 8 afzonderlijke inktcartridges

Canon PIXMA PRO-200
Beoordelingen en recensies

Galeriekwaliteit

Ontdek fine art-papier van derden dat rechtstreeks wordt ondersteund door printerprofielen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten te garanderen.
Ontdek meer

Canon-fotopapier

Het is gemakkelijk om aan het juiste papier te komen dat bij je creatieve ambities past, aangezien je kunt kiezen uit een glanzende, zijdeglanzende en matte afwerking.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen vervagen. Dankzij een brede kleurweergave kunnen fotografen met dit glanzende, zware papier hun creativiteit de vrijheid geven.

 • Photo Paper Pro Luster (LU-101)

  Print foto's met levendige kleuren of indrukwekkende zwart-wit prints met Photo Paper Pro Luster. Dit is professioneel lichtgewicht fotopapier waarmee je thuis afbeeldingen met fotolabkwaliteit kunt creëren.

 • Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Dit gladde papier met warme witte tinten is ideaal voor zwart-wit en kleurenfoto's en voor kunstreproducties, en is perfect voor prachtige printen zonder reflecterende glans.210 g/m²

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Een Premium Fine Art Rough-papier voor het uitdrukken van de diepte van de afbeelding en het toevoegen van een 3D-effect.

 • Gerelateerde artikelen

 • ARTIKEL

  6 manieren waarop je met de nieuwe PIXMA PRO-200 betere A3+-prints kunt maken

  Ontdek hoe de nieuwe toonaangevende PIXMA PRO A3+-printer het eenvoudig maakt om digitale afbeeldingen om te zetten in levendige kunstwerken vol kleur in 90 seconden.

 • Gerelateerde producten

  Wellicht vind je dit ook interessant…

 • PIXMA PRO-200

  Eenvoudig en veelzijdig printen

  Deze kleine, compacte oplossing heeft heel veel printmogelijkheden en wordt geleverd met eenvoudige software, waardoor je meer ruimte overhoudt op je bureau – en in je hoofd – om je creatieve vleugels uit te spreiden.

 • PIXMA PRO-200

  Ware kleuren, perfect geprint

  Wat je door de lens ziet, komt op het papier tot leven dankzij het nieuwe systeem op basis van 8 dye-inkten en de uitzonderlijke reproductie van de Canon PIXMA PRO-200, elke keer weer.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 - Grote prints zonder witrand

  Ervaar het maken van grote fotoprints zonder witranden met de Canon PIXMA PRO-200. Ontdek alle mogelijkheden, zoals panoramisch printen en veelzijdige mediaverwerking.

  1. De fotoprintsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van ISO/JIS-SCID N2 op Canon Pro Platinum-papier, A3+ met witrand