Eenvoudig en veelzijdig printen

Deze kleine, compacte oplossing heeft heel veel printmogelijkheden en wordt geleverd met eenvoudige software, waardoor je meer ruimte overhoudt op je bureau – en in je hoofd – om je creatieve vleugels uit te spreiden.

Kies het papier dat bij jouw foto past

Ben je op zoek naar een A3+-printer en wil je niet je hele bureau daarvoor opgeven? Dan moet je de Canon PIXMA PRO-200 hebben. "Hij past prima op mijn studiotafel," aldus de in Londen gevestigde culinair fotografe Natasha Alipour-Faridani, "en hij is lekker licht en compact, dus ik kan hem ook heel eenvoudig meenemen naar de set." De Canon PIXMA PRO-200 is ontzettend veelzijdig, vooral wat papierformaten betreft. Met drie opties voor papierinvoer en A3+-prints in slechts 90 seconden kun je zelf bepalen of je groots gaat uitpakken of het juist bescheiden gaat houden. En dankzij de automatische scheefheidscorrectie voor papier behoren printerfouten en een verkeerde uitlijning tot het verleden.

Een fotografe haalt een levendige kleurenprint op papiersoort van haar keuze uit de PIXMA Pro-200

Een techniek die alles voor je doet

Als je je foto wilt printen, doet de professionele print- en lay-outsoftware van Canon alles voor je. De Canon PIXMA PRO-200 wordt geleverd met deze software, die het mogelijk maakt om nog voor het printen het perfecte papier uit te zoeken voor jouw project, het formaat te kiezen en verschillende kleurprofielen te proberen. "Het is heel snel en gebruiksvriendelijk," aldus Alipour-Faridani. "Ik kan meer tests doen zonder dat dit me extra bewerkingstijd kost." Experimenteer naar hartenlust en houd bij wat er allemaal gebeurt met het 3-inch LCD-scherm voor een perfect printresultaat binnen handbereik.

"Ik kan meer tests doen zonder dat dit me extra bewerkingstijd kost."

De werkplek van een fotograaf tijdens bewerken en printen van foto's

Gerelateerde artikelen

  • PIXMA PRO-200

    Ware kleuren, perfect geprint

    Wat je door de lens ziet, komt op het papier tot leven dankzij het nieuwe systeem op basis van 8 dye-inkten en de uitzonderlijke reproductie van de Canon PIXMA PRO-200, elke keer weer.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Grote prints zonder witrand

    Ervaar het maken van grote fotoprints zonder witranden met de Canon PIXMA PRO-200. Ontdek alle mogelijkheden, zoals panoramisch printen en veelzijdige mediaverwerking.