Maak prachtige prints voor elk verhaal met PIXMA Home: Canon introduceert de nieuwe 3-in-1-printerserie

21 augustus 2017 - Canon Europe, wereldleider op het gebied van imaging-oplossingen, heeft vandaag de nieuwe 3-in-1 multifunctionele inkjetprinters onthuld waarmee gebruikers thuis kunnen printen, scannen en kopiëren. De PIXMA-serie beschikt over Wi-Fi-connectiviteit en is stijlvol, compact en gebruiksvriendelijk. De serie helpt gebruikers bij het leveren van verbluffende prints voor elk verhaal en is perfect voor de behoeften van het hele gezin, van thuiswerken tot het printen van de mooiste foto's.

PIXMA TS5150-serie

PIXMA TS6150-serie

PIXMA TS8150-serie

PIXMA TS9150-serie

De complete PIXMA-serie is uitgerust met een reeks gloednieuwe functies, waaronder de smart gebruikersinterface (UI), auto-duplex (dubbelzijdig) printen, Wi-Fi en Bluetooth Low Energy (BLE)1-connectiviteit, waardoor je thuis gemakkelijk hoogwaardige foto's kunt printen. Dankzij het stijlvolle, compacte ontwerp kan je printer overal in huis worden gebruikt. Naast de hoogwaardige prints kunnen gezinnen met de PIXMA-serie thuis creatief aan de slag met een reeks leuke nieuwe functies, van het printen van verborgen berichten tot vierkante foto's, rechtstreeks vanaf Instagram.

De vier nieuwe printers in het assortiment zijn:

  • PIXMA TS5150-serie, een praktisch en betaalbaar model dat gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau tilt. Dit FINE-cartridgemodel met één-inktdesign is perfect voor het printen van documenten thuis
  • PIXMA TS6150-serie, een compact en hoogwaardig model met 5 kleuren inkt, duurzaam en ideaal voor gebruik door het hele gezin
  • PIXMA TS8150-serie, een stijlvol ontwerp met het gloednieuwe inktsysteem met 6 kleuren
  • PIXMA TS9150-serie, het topmodel dat perfect is voor prachtige fotoprints

Eenvoudig in gebruik
Verander de momenten die ertoe doen in een oogwenk in foto's van fotolabkwaliteit. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief te gebruiken bij schermgroottes variërend van 2,5-inch met knoppen bij de PIXMA TS5150-serie tot het 5-inch LCD-touchscreen van de PIXMA TS9150. Deze slimme gebruikersinterface maakt wireless installatie eenvoudiger dan ooit. Gebruikers kunnen de print- en papierinstellingen in één oogopslag controleren. Dubbelzijdige documenten kunnen ook worden geprint dankzij de printfunctie Auto Duplex om de snelheid te verhogen en op papier te besparen. Met de dubbele papierinvoer kun je normaal papier in de voorste cassette plaatsen en fotopapier in de achterste lade.

Verbeterde connectiviteit en mogelijkheid tot delen in enkele seconden.
Dankzij de betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit van de PIXMA-serie kunnen gebruikers binnen enkele seconden rechtstreeks printen vanaf hun smartphone of tablet, voor flexibiliteit en nog snellere resultaten.

Met de Canon PRINT-app hoef je geen pc of Mac te gebruiken bij het printen, kopiëren of scannen, voor een naadloze en wireless ervaring waarbij je ook een printvoorbeeld kunt bekijken voordat je overgaat tot printen.

Met de Canon PRINT-app kunnen gebruikers met PIXMA Cloud Link documenten en foto's printen van en uploaden naar sociale netwerken en populaire cloudopslagsites zoals Google Drive. Of je nu print of scant, de PIXMA Cloud Link is perfect voor enthousiaste fotografen en Instagram-fans die levendige foto's willen printen vanaf sociale kanalen. Alle printers in het assortiment ondersteunen prints3 in het traditionele vierkante formaat van Instagram4 en maken zowel foto's met als zonder rand mogelijk, waardoor gebruikers die hoogwaardige afwerking thuis kunnen realiseren.

De PIXMA-serie ondersteunt AirPrint™ voor Apple iOS™, Mopria® voor Android™ en apparaten met Windows 10 Mobile, zodat gebruikers direct kunnen beginnen met printen. Het nieuwe assortiment is voorzien van de gloednieuwe BLE-functie, die een constante verbinding tussen een compatibel slim apparaat en een printer mogelijk maakt. Gebruikers van Android-apparaten kunnen BLE activeren op hun printer voor een eenvoudige en volledige Wi-Fi-verbinding, zodat ze documenten kunnen printen vanaf aangesloten apparaten. Zodra het apparaat en de printer zijn gekoppeld via Bluetooth, ontvangen zowel iOS- als Android-gebruikers automatisch foutmeldingen van de printer via de Canon PRINT-app en verwijzen ze de gebruiker naar de speciale webhandleiding voor snelle en eenvoudige probleemoplossing.

Eindeloze creativiteit voor het hele gezin
Met de nieuwe Canon-app Message in Print5 kunnen gebruikers onzichtbare berichten opnemen in fotoprints, of het nu animaties, muziek, filmpjes of teksten zijn. De ontvanger kan het bericht decoderen door de app te downloaden en hun iPhone boven de geprinte foto te houden. Door herinneringen op deze persoonlijke, unieke manier te delen, helpt Canon je de verhalen achter je foto's te vertellen.

De PIXMA-serie is compatibel met gezinsvriendelijke Canon-services en -software, waaronder Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ en My Image Garden. De serie biedt plezier voor het hele gezin en inspireert creativiteit met nieuwe interactieve manieren om foto's te delen. Of jullie nu gepersonaliseerde kaarten of kalenders printen of foto's voor het familiealbum: kinderen zijn urenlang bezig. Met de PIXMA TS9150-serie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om creatieve filters toe te voegen aan je foto's via het 5-inch touchscreen wanneer je rechtstreeks vanaf een SD-kaart print.

Stijlvol nieuw ontwerp
De PIXMA-serie heeft een compact ontwerp, zodat hij in elke kamer past zonder in te leveren op het interieurdesign. Het premium ontwerp van de PIXMA TS9150-serie heeft contrasterende texturen en kleuren en een gegraveerd embleem op de bovenkant voor een superieure stijl.

Premium prints
Nieuwe inkten voor de PIXMA TS6150-serie, de PIXMA TS8150-serie en de PIXMA TS9150-serie leveren de hoogste kwaliteit prints vanuit huis met verbeterde kleurreproductie en lichtbestendigheid. Gebruikers kunnen kiezen uit standaard, XL en XXL cartridges6, afhankelijk van hun printbehoeften. Mensen die grote volumes printen, kunnen met XL twee keer zoveel printen in vergelijking met een standaardcartridge: XXL maakt drie keer zoveel prints mogelijk als de standaardcartridge.

Met het nieuwe inktsysteem met 6 kleuren van de PIXMA TS8150- en PIXMA TS9150-serie kun je natuurlijkere en helderdere foto's printen. Pigment Black-inkt zorgt voor heldere, scherpe tekst die perfect is voor het printen van documenten, en de nieuwe Photo Blue-inkt vermindert korreligheid in heldere kleuren van blauw naar wit7.

Als je die belangrijke familieverhalen opnieuw vertelt, wil je zeker weten dat ze aan de verwachtingen voldoen. Met de PIXMA-serie doe je je foto's eer aan. Van het printen van huiswerk tot mooie familieherinneringen: de PIXMA-serie biedt de beste printkwaliteit voor het hele gezin.1Uitgerust met de Bluetooth®-technologie voor laag energieverbruik (printen en scannen met Bluetooth is alleen beschikbaar op Android-apparaten). De functies die beschikbaar zijn voor Bluetooth® en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app werken mogelijk niet op alle Android-smartphones. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

3Ondersteund door My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ en de Canon PRINT-app

4Bij gebruik van Canon's Glossy II Photo Paper Plus van 13 x 13 cm

5De Message in Print-app wordt uitgebracht op 31 oktober 2017 en is alleen beschikbaar voor iPhones met iOS 9 en hoger

6Beschikbaarheid van standaard, XL en XXL is afhankelijk van de regio

7Effect kan worden verkregen onder specifieke printomstandigheden