Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Een compact zoomobjectief voor EOS-M camera's dat je dichter bij de actie brengt. Een Image Stabilizer helpt onscherpte door camerabewegingen voorkomen. STM technologie levert vloeiende, geruisloze scherpstelling tijdens het opnemen van movies.

Voordelen

  • Kom dichter bij de actie met je EOS-M camera
  • De Image Stabilizer houdt opnamen scherp
  • Compact genoeg om overal mee naartoe te nemen
  • Soepele, bijna geruisloze STM-scherpstelling
  • Snel bijstellen met een ring voor handmatige scherpstelling
  • Maak prachtige opnamen – vol scherpe details en rijke kleuren

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM in detail

Een compact zoomobjectief dat je dichterbij brengt


De EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM brengt je dichter bij de actie en is exclusief ontworpen voor EOS-M camera's. Het is de perfecte partner voor de Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM en helpt je onderwerpen op afstand dichterbij te brengen: ideaal voor wildlife-, sport- en reisfotografie.

Optical Image Stabilizer


Om opnamen scherp te houden, heeft de EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM een Image Stabilizer die helpt onscherpte door onbedoelde bewegingen tijdens het maken van opnamen te voorkomen. Sluitertijden tot 3,5 stops langer dan normaal, waardoor je ook bij weinig licht foto's uit de hand kunt maken.

STM scherpsteltechnologie


Door de stappenmotortechnologie (STM) kun je snel en nauwkeurig scherpstellen bij het maken van foto's en vloeiend en bijna geruisloos bij het maken van movies. Omdat STM-bewegingen zo soepel en stil zijn, blijven movies vrij van ongewenste scherpstelgeluiden en afleidende wijzigingen in de scherpstelling.

Prachtige opnamen om trots op te zijn


Verfijnde optische materialen leveren foto's die bomvol zitten met scherpe details, dynamisch contrast en rijke kleuren. Vestig de aandacht op je onderwerp door het te laten afsteken tegen een vloeiende, onscherpe achtergrond.

Ontworpen om eenvoudig geweldige foto's te maken


Pas de scherpstelling op ieder moment snel en gemakkelijk aan met de handmatige scherpstelring. De kortste scherpstelafstand van 1 meter is geweldig voor het vastleggen van prachtige portretten en subtiele details.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM.

Related Products

Telelenzen

Uitgerust met grotere brandpuntsafstanden, waardoor je dichter bij je onderwerp kunt komen zonder de scène te verstoren.