Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

De EF 70-200mm f/2.8 L USM is een professioneel telezoomobjectief met groot diafragma dat veel wordt gebruikt door wildlife- en sportfotografen, maar ook voor bruids- en portretfotografie.

Voordelen

  • Hoogwaardig telezoomobjectief uit de L-serie
  • Constant maximaal diafragma van f/2.8
  • Vier UD-lenselementen
  • Minimale scherpstelafstand van 1,5 m
  • Water- en stofbestendig
  • 8-bladig diafragma
  • Ringvormige USM AF-motor

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-200mm f/2.8L USM in detail

Teleobjectief met de kwaliteit van een eersteklas objectief


Een van de beste teleobjectieven in de EF-serie, optisch vergelijkbaar met een eersteklas objectief. Vier UD-glaselementen voor correctie van kleurafwijkingen en meerdere zoomgroepen voor interne scherpstelling, met als resultaat een uitstekende beeldkwaliteit over het hele zoombereik. Compatibel met de Extender EF 1.4x en 2x.

Snel, constant maximaal diafragma


Dankzij het snelle, maximale diafragma van f/2.8, dat over het hele zoombereik constant blijft, is het mogelijk om ook bij weinig licht te fotograferen. Een dergelijk diafragma geeft ook volledige controle over de scherptediepte.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Accessoires


Inclusief zonnekap en zachte draagtas.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-200mm f/2.8L USM.

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.