Marketing & PR

Marketing & PR

Een uitzonderlijk merk naar een nog hoger niveau tillen

Onze vacatures doorzoeken

Wat wij doen

Denk je dat je ons kunt helpen om ons merk te laten groeien? Wij zijn het team dat plannen ontwikkelt en aanlevert die zowel onze klanten als de media enthousiasmeren. Of je nu content wilt plannen en creëren die nuttig is, mensen aanspreekt en zinvol is en die via verschillende kanalen wordt verspreid of juist digitale strategieën wilt ontwikkelen en implementeren, je zult uitzonderlijke mogelijkheden ontdekken om ons merk op nieuwe en interessante manieren te versterken.

We're proud of what we do

We zijn trots op wat we doen

En we willen de wereld erover vertellen

Video bekijken

Maak kennis met het team

Ontdek de uitzonderlijke verhalen achter de briljante geesten.

Marketing Manager - Tracey

Marketing Manager - Tracey

"Ik word omringd door gepassioneerde mensen. Ik wil dat mensen geïnspireerd worden door de campagnes en communicaties die ik maak."

Video bekijken

Business Planning - Evelyn

Business Planning - Evelyn

"Ik geniet van de samenwerking en de contacten tussen de nationale organisaties en ons Europese hoofdkantoor. Ik ondersteun nu onze Europese landen bij hun actieplanning, budgetten en marktanalyse."

Video bekijken

Kom bij ons werken

Wij zoeken analytische denkers met een passie voor het bedenken van inspirerende boodschappen en het lanceren van slimme campagnes. Als onderdeel van het Marketing & PR-team versterk je het merk Canon door het promoten van onze services en oplossingen en het beheren van onze reputatie – en wij helpen jou dan bij de ontwikkeling van je carrière.

Search our Marketing & PR jobs

Doorzoek onze vacatures in Marketing & PR

Ontdek waar je past


Onze rollen bekijken