Business

Business Administration & Operations

Onze mensen bij elkaar brengen om te zorgen voor uitzonderlijke resultaten en groei

Onze vacatures doorzoeken

Wat wij doen

De experts op de afdeling Business Administration zijn de bindende factor binnen de organisatie en zorgen dat er werk van hoge kwaliteit wordt geleverd. Of je nu deel uitmaakt van Procurement, Supply Chain, Legal of Finance & HR, je werkt samen met zakelijke belanghebbenden om problemen op te lossen, nieuwe manieren voor te stellen om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en een uitstekende infrastructuur te creëren, zodat wij uitzonderlijke resultaten kunnen bereiken.

EOS_5DS

Mensen met elkaar in contact brengen

Voor de beste resultaten bij alles wat we doen

Video bekijken

Maak kennis met het team

Ontdek de uitzonderlijke verhalen achter de briljante geesten.

Paola

Procurement Director - Paola

"Eén vlak waarop Canon duidelijk anders is, is het gevoel van wederzijds vertrouwen, een sfeer van openheid waarin iedereen wordt aangemoedigd om met ideeën te komen."

Video bekijken

Kom bij ons werken

Wij zoeken probleemoplossers die inzicht hebben in de uitdagingen van het verleden en die nieuwe manieren kunnen bedenken om ons bedrijf te stroomlijnen. Als onderdeel van het team werk je samen met zakelijke belanghebbenden om een uitzonderlijke infrastructuur te ontwikkelen die resultaten oplevert. En wij werken met jou samen om een carrière te creëren die bij jou past.

Search our Marketing & PR jobs

Doorzoek onze vacatures in Business Administration & Operations

Ontdek waar je past


Onze rollen bekijken