Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Prachtige beelden – overdag en 's nachts

In alle omstandigheden levert de 32,5 Megapixel EOS M6 Mark II APS-C CMOS-sensor een fantastische beeldkwaliteit. Je kunt de fijnste details verwachten, zelfs bij heldere hooglichten en donkere schaduwen, plus prachtige kleuren en vloeiende gradaties van tinten. Afbeeldingen bijsnijden, verwerken en vergroten / verkleinen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dankzij de maximale gevoeligheid van ISO 25600 is fotograferen bij slecht licht mogelijk. En de Combination Image Stabilizer-technologie van Canon biedt tot 5 stops bescherming tegen onscherpte door cameratrilling.

Kwaliteit dankzij DIGIC 8

De kern van de EOS M6 Mark II is de DIGIC 8-processor, die bepaalt hoe de camera werkt, en beeldgegevens verwerkt tot JPEG-, RAW- of Compact RAW-bestanden. Zo verbeter en maximaliseer je de beeldkwaliteit.

  • Met de Digital Lens Optimizer (DLO)-technologie in de camera kun je de optimale beeldkwaliteit behalen, terwijl je foto's helder zijn en boordevol details – rechtstreeks vanaf de camera.

  • Zelfs bij opnamen met een hoge ISO-gevoeligheid (maximaal ISO 25600, uitbreidbaar tot 51200) bevatten foto's van de EOS M6 Mark II weinig digitale ruis en wordt de sfeer van elke gelegenheid vastgelegd.

  • Met RAW-verwerking in de camera maak je JPEG-afbeeldingen van RAW-bestanden. Je kunt ook je opnamen verfijnen met de Creative Assist-modus. Met de DIGIC 8-processor kunnen beeldaanpassingen worden gemaakt en kunnen meerdere versies van hetzelfde beeld worden gemaakt, elk met een andere look en feel.

Dit vind je misschien ook interessant
sample basketball
Download beeldwerk in volledige resolutie