Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Maak indrukwekkende video's

Maak creatieve video's met de camera waarmee je ook graag fotografeert en leg ongelooflijke 4K-beelden, time-lapse en slow motion vast. Of je nu betrokken bent bij onafhankelijke videoproductie, content maakt voor een vlog of blog, of familievideo's opneemt – met de EOS M6 Mark II oogt je beeldmateriaal professioneel dankzij de Dual Pixel CMOS AF-scherpsteltechnologie en het touchscreen waarmee je eenvoudig cinematisch en automatisch kunt scherpstellen.

Aan de slag

Als beginner die met een kleine, praktische camera ook video's wil maken, kun je met de VideoSnapshot-functie een eerste stap zetten in creatieve video's door clips van je dag samen te stellen en ze in de camera te combineren. Zo vertel je gemakkelijk verhalen over reizen en gebeurtenissen.

Focus als een pro

Het befaamde Dual Pixel CMOS AF-systeem van Canon beslaat bijna het hele frame en kan bewegende onderwerpen, waaronder gezichten, gemakkelijk volgen, zodat ze scherp blijven. Pas de scherpstelsnelheid aan voor vloeiende overgangen en stel scherp van het ene onderwerp naar het andere met een tik op het touchscreen van de camera (of je smartphone met de Canon Camera Connect-app).

Combineer de EOS M6 Mark II met een lens met STM- of Nano USM-technologie voor een vloeiende, stille scherpstelling die zo professioneel oogt als het klinkt.

Kies je look

Leg 4K-beelden vast met 25 fps / 30 fps met de volledige breedte van de camerasensor voor resultaten van bioscoopkwaliteit die fantastisch ogen op je tv. Of schakel over naar de Full HD-modus voor hogere framerates, zoals 50 / 60p, of kies de modus voor hoge framerates bij 100 / 120 fps – ideaal voor super slow motion.

Via de HDMI-uitgang van de camera kun je ook opnamen maken op een extern opnameapparaat.

sample beach volleyball

De soundtrack die je video's verdienen

Neem audio op die niet onderdoet voor je video's. Stel het opnameniveau automatisch of handmatig in en neem audio op via de aansluiting voor de externe microfoon terwijl je opnamen maakt.

Zie beweging in een andere wereld

Naast het filmen van bewegende objecten in slow motion van 120 fps kun je 4K time-lapse-films maken die beweging met een langzamer tijdseffect laten zien. Stel je camera in, geef het interval tussen de opnamen op en specificeer hoeveel frames moeten worden opgenomen. Bekijk daarna de fantastische 4K-video die de EOS M6 Mark II heeft gemaakt.

Dit vind je misschien ook interessant