Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Ontworpen voor creativiteit

De EOS M6 Mark II is ontworpen als creatief hulpmiddel om altijd bij je te hebben. Hij is draagbaar genoeg om vrijwel overal mee te naar toe nemen en veelzijdig genoeg om vrijwel alles vast te leggen. De behuizing van magnesiumlegering is stevig en licht, en het compacte ontwerp past uitstekend bij het assortiment lichtgewicht EF-M-lenzen.

Hoe wil je de wereld zien?

Met het 180 graden kantelbare touchscreen van de EOS M6 Mark II kun je comfortabeler opnamen maken vanuit creatieve hoeken. En de optionele, afneembare elektronische zoeker biedt een intiemer perspectief, zodat je meer voeling hebt met je onderwerp. Het is zeer comfortabel te gebruiken in fel zonlicht en kan worden aangepast.

De optionele elektronische zoeker HF-DC2 heeft een resolutie van 2.360.000 dots en een dekking van 100 procent. Je ziet de kleuren, helderheid en scherpte die je wilt vastleggen, je gaat meer in het onderwerp op, en de responsiviteit is groter doordat de zoeker enige afstand tot de camerabody heeft.

Groot assortiment lenzen

Als onderdeel van de EOS M-serie systeemcamera's is de EOS M6 Mark II compatibel met EF-M-, EF- en EF-S-lenzen wanneer je de EF-EOS M-adapter gebruikt. Fotografen kunnen dus kiezen uit allerlei optica.

eos m lens family

Verbonden met jouw digitale leven

De EOS M6 Mark II beschikt over always-on Bluetooth en ingebouwde Wi-Fi, zodat het apparaat hand in hand werkt met je smartphone.

  • Zet opnamen snel en eenvoudig over naar je smartphone of tablet, of laat ze automatisch overzetten terwijl je opnamen maakt. Nadat je de foto hebt overgezet via de Canon Camera Connect-app, kun je deze online delen met je vrienden en volgers.

  • Je kunt met je smartphone (via de Camera Connect-app) of PC / Mac (via EOS Utility) je EOS M6 Mark II op afstand bedienen. Zo kun je op het telefoonscherm zien wat de camera in beeld heeft, de camera-instellingen aanpassen en opnamen maken vanaf maximaal 10 meter. Ideaal om nieuwe en creatieve perspectieven te verkennen.

  • Je kunt tijdens de opnamen GPS-coördinaten van je smartphone naar de EOS M6 Mark II halen. Zo kun je de opnamen voorzien van geotags met je locatie.

Zie elk detail

Zodra je de EOS M6 Mark II oppakt, zul je versteld staan van het ontwerp met alle aandacht voor details. Zoals opladen via de USB-poort van de camera zodat je langer opnamen kunt maken, of de zelfreinigende sensor die voorkomt dat stof of vuil je foto's verpesten.

De bedieningselementen zijn aan te passen en te programmeren, zodat je de gewenste functies binnen handbereik hebt.

usbc connectivity

Dit vind je misschien ook interessant