In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

In een oogwenk

De EOS M6 Mark II is snel en responsief en kan onmiddellijk reageren als je een creatieve kans ziet. Vervolgens kun je in een oogwenk scherpstellen en opnamen maken. Het is een geweldige camera voor straatfotografie en het dagelijks leven. Wanneer je het beslissende moment vastlegt, maakt snelheid het verschil.

Snelle continu-opnamen en Dual Pixel CMOS AF

Met de EOS M6 Mark II kun je 32,5 Megapixel-beelden vastleggen tot 14 frames per seconde, met continue automatische scherpstelling. Volg bewegende onderwerpen in het frame en maak haarscherpe, zeer gedetailleerde foto's op het juiste moment. Dankzij een grote buffer en ondersteuning van de UHS-II-kaart zijn 54 frames in JPEG en 23 frames in RAW of 36 in cRAW mogelijk.

Dankzij gezichtsherkenning en Eye Tracking ogen je portretten scherp . Je kunt eenvoudig bepalen waar in het kader moet worden scherpgesteld: tik in het touchscreen van de camera op een van de 5481 AF-posities. Met de AF-aan-knop achter op de camera kun je scherpstellen; je kunt AF aanraken en slepen wanneer je de optionele EVF-DC2 gebruikt; en met Focus peaking verbeter je de scherpte bij handmatig scherpstellen.

Dit vind je misschien ook interessant
sample basketball

RAW Burst-opnamen met 30 fps

Maak 18 Megapixel* RAW-bestanden met een ongelooflijke snelheid van 30 frames per seconde, met continue scherpstelling. De pre-shot technologie legt continu 0,5 seconde van de actie vast voordat je de ontspanknop helemaal indrukt. Zo krijg je altijd dat speciale moment en beschik je over de flexibiliteit van een RAW-bestand.

sample basketball

* 75% van beeldgebied