EOS M100
Blank-Rect Image

Canon EOS M100

Compacte, eenvoudige en connected systeemcamera met ongelooflijke beeldkwaliteit; de perfecte overstap van een smartphone.


Zoek een verkooppunt

Zie nieuw model

Tell your own story

Vertel jouw verhaal, waar je ook naartoe gaat.

Video bekijken

Moeiteloos mooi. Geweldige resultaten.

Vertel je verhaal met prachtige foto's en Full HD-video's van bioscoopkwaliteit. De EOS M100-systeemcamera is cool, compact en creatief. Je kunt elk moment moeiteloos vastleggen en delen dankzij de aanraakbediening en soepele Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit.

Bekijk volledige specificaties

EOS M100

Kwaliteit zonder moeite

Maak direct indruk met perfect scherpe foto's en Full HD-video's van bioscoopkwaliteit zowel bij daglicht als in het donker met de 24,2 Megapixel CMOS-sensor, Dual Pixel CMOS-AF, ISO tot wel 25600 en automatische modi.

Compact spontaneity

Compacte spontaniteit

De EOS M100 is cool en compact en biedt je de kracht van een DSLR in een draagbare body. Maak fantastische beelden met de DIGIC 7-processor en leg de actie vast met 6,1 fps.

Probleemloze connectiviteit

Maak eenvoudig verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth®*, Wi-Fi en de Canon Camera Connect-app. Met de eenvoudige bediening en een interface op een kantelbaar touchscreen kun je prachtige selfies maken.

Painless connectivity

Uniek ontwerp

Geef je camera een unieke look — met vele stijlen om uit te kiezen. Kies uit 3 kleuren voor de karakteristieke camerabody en voeg vervolgens een EH31-FJ-camerabeschermhoes in diverse kleuren en ontwerpen toe.

Unique by design

Canon Photo Companion-app

Canon's Photo Companion-app is de ultieme partner voor een visuele storyteller en biedt toegang tot gepersonaliseerde, deskundige informatie en content wanneer je die het meeste nodig hebt. Zo kun je je verhalen echt tot leven brengen.

Ontdek meer.

Canon Photo Companion app
EOS M100

Inhoud van de doos

EOS M100-body

Cameradop R-F-4

Riem EM-300DB

Acculader LC-E12E

Accu LP-E12

Netsnoer

Aanbevolen lenzen

* Voor het gebruik van de EF 50mm f/1.8 STM-lens, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM-lens en EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM-lens op de EOS M100 heb je ook de vattingadapter EF-EOS M nodig

Compatibele accessoires

Specificaties

24.2 CMOS sensor

24,2 CMOS-sensor

24,2 Megapixel CMOS-sensor van APS-C-formaat

DIGIC 7

DIGIC 7

Krachtige DIGIC-verwerking

Dual PIxel AF

Dual Pixel CMOS AF

Snelle foto's, vloeiende video's

EOS M10

6,1 fps

Neem continu op met 6,1 fps

Full HD 60P

Full HD 60P

Vloeiendere, meer realistische video's

8.0cm touch LCD

7,5 cm LCD-touchscreen

Kantelbaar touchscreen met hoge resolutie

Wi-Fi

Wi-Fi / NFC

Maak verbinding, deel of maak een back-up, allemaal wireless

Bluetooth

Bluetooth

Continue verbinding

Bekijk volledige specificaties

EOS M100
Tell every story

Vertel elk verhaal

Vertel je verhaal met een uitgebreide reeks verwisselbare lenzen. Stimuleer je creativiteit met de draagbare EF-M-lens of de ultieme flexibiliteit van een EF/EF-S-lens via een adapter.

ONTDEK VANDAAG NOG

Galerij

Awards

Canon EOS M100
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

* Uitgerust met Bluetooth®-technologie voor laag energieverbruik. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.