ARTIKEL

Canon EOS 90D: Veelzijdigheid

EOS 90D Versatility Article

Intuïtief DSLR-ontwerp

De EOS 90D is het resultaat van jarenlange verfijning van het cameraontwerp - een proces van continue verbetering dat heeft geleid tot een camera die intuïtief aanvoelt vanaf het moment dat je hem oppakt. Je ziet de kleine details, zoals de dubbele multicontroller-wieltjes om tijdens het fotograferen te kunnen scherpstellen, en de aanpasbare opnamemodi en -bediening.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Alles helder in beeld

De EOS 90D beschikt als DSLR natuurlijks over een intelligente optische zoeker waarmee je bewegende objecten, zoals vogels in de vlucht, nauwkeurig kunt volgen en op exact het juiste moment je opname kunt maken. Informatie wordt over dit realtime beeld gelegd, zodat je op de hoogte blijft van elk aspect van de prestaties van de camera.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Een accu die de hele dag mee gaat

Een grote accu levert 1300 opnamen met één keer opladen*, zodat je langer opnamen kunt blijven maken wanneer je onderweg bent. Dankzij een batterijgreep kan een tweede accu worden gebruikt, waardoor de opnametijd tussen oplaadbeurten wordt verdubbeld en de camera zich beter laat vasthouden bij verticale opnamen.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Het klassieke DSLR-ontwerp van de EOS 90D met de speciaal gevormde handgreep voelt uitgebalanceerd en comfortabel aan bij het maken van opnamen met lange of korte lenzen, waardoor deze camera nog aantrekkelijker wordt voor wildlife- en sportfotografen.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 tekens. all languages

Ingebouwde wireless connectiviteit

De EOS 90D beschikt over Bluetooth en Wi-Fi, zodat je niet alleen snel en eenvoudig foto's kunt delen via een smartphone of tablet met de Canon Camera Connect-app*, maar ook de camera op afstand kunt bedienen. Bekijk wat de camera ziet via het scherm van je toestel, pas instellingen aan en wijzig modi, en maak foto's zonder dat je naast je camera hoeft te staan. Een geweldige manier om wildlife van dichtbij te fotograferen zonder de dieren weg te jagen. Foto's kunnen ook worden gesynchroniseerd met je smartphone, tablet of PC/Mac wanneer je thuis bent.

De EOS 90D kan ook op afstand worden gekoppeld met je PC of Mac via de meegeleverde EOS Utility-software - een geweldige manier om opnamen te maken in de studio.


< Terug naar het overzicht van de EOS 90D

Dit vind je misschien ook interessant...