ARTIKEL

Canon EOS 90D: Beeldkwaliteit

EOS 90D Black Throated Diver

Verbluffende beeldkwaliteit

Een 32,5 Megapixel APS-C CMOS-sensor werkt nauw samen met Canon's speciaal ontworpen DIGIC 8-beeldprocessor voor een fantastische beeldkwaliteit. Helderheid, kleur en kleurgradaties zijn overvloedig aanwezig, terwijl ruis bij weinig licht tot een absoluut minimum wordt beperkt. De gevoeligheid kan worden uitgebreid tot ISO 25.600 voor opnamen zonder statief wanneer het donker is, terwijl een groot dynamisch bereik ervoor zorgt dat details behouden blijven in lichte delen en donkere schaduwen.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

De perfecte combinatie van prestaties en draagbaarheid

Leg prachtige details vast met een 32,5 Megapixel CMOS-sensor, speciaal ontworpen en gemaakt door Canon. Het APS-C-formaat is groot genoeg voor uitgebreide controle over de scherptediepte, maar klein genoeg om de EOS 90D - en zijn lenzen - draagbaar en perfect in balans te houden.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100% bijsnijden

Optimale beeldkwaliteit

Dankzij de geïntegreerde beeldverwerking profiteer je van elk laatste beetje beeldkwaliteit. Canon's Digital Lens Optimizer-technologie kan tijdens het fotograferen worden toegepast, zodat elk frame wordt aangepast aan de lenseigenschappen. Het resultaat? Beelden die zuiver zijn en boordevol details - rechtstreeks vanaf de camera.

RAW-bestanden kunnen in de camera worden verwerkt tot JPEG-beelden dankzij de RAW-verwerking in de camera. Met Creative Assist kun je daarnaast je foto's tot in detail bijschaven. Met de DIGIC 8-processor kunnen beeldaanpassingen worden gemaakt en kunnen meerdere versies van hetzelfde beeld worden gemaakt, elk met een andere look en feel.


< Terug naar het overzicht van de EOS 90D

Dit vind je misschien ook interessant...